Tokijski restoran nudi 3D štampani suši u skladu sa vašim DNK

Ukoliko ste ljubitelj japanske kuhinje i ne možete da podnesete svoj život bez redovne doze sušija, imamo sjajne vesti za vas…

Servirajući delicije svojim klijentima, tokijski restoran, Sushi Singularity, spreman je da ponudi prvi 3D štampani suši. Ovaj restoran, koji podržava startup kompanija nazvana Open Meals, koristiće revolucionarne tehnike, odnosno mašinu za proizvodnju hrane, operativni sistem i sistem identifikacije zdravstvenog stanja, kako bi svojim mušterijama ponudio sasvim novi suši. Porcije će biti 3D štampane i u skladu sa zdravstvenim potrebama svake mušterije.

Kada gosti naprave rezervaciju, restoran će im poslati komplete za testiranje zdravlja na njihovu adresu, i u zavisnosti od DNK analize, analize urina i crevne flore, svaki gost će dobiti svoj individualni zdravstveni ID. Upotrebom ovih podataka, sastojci svake porcije će biti optimizovani, nutrijenti će biti formirani, a mašina za proizvodnju hrane će dobiti instrukcije kakav suši treba da ištampa.

Za sada, Sushi Singularity nudi osam konceptualizovanih modela u svom meniju, koji se sastoje od:  ‘Cell Cultured Tuna’, ‘Powdered Sintered Uni’, ‘Negative Stiffness Honeycomb Octopus’, ‘Oze Tick Kappe Roll’, ‘Anisotropic Stiffness Steamed Shrimp’, ‘Squid Castle’, ‘Micro Pillar Saltwater Eel’ i ‘Dashi Soup Universe’. Očekuje se da će restoran svoja vrata u Tokiju otvoriti do kraja ove godine.

Povezane teme