Tiffany & Co. Blue Box Cafe otvoren u Dubaiju

Da li ste ikada sanjali da budete Holi Golajtli? Ukoliko jeste, imamo sjajne vesti za vas.

Tiffany & Co. Blue Box Cafe je zvanično otvorio svoja vrata u četvrtak, 19. oktobra u Dubaiju.

Niko ne može zaboraviti kultni izled Odri Hepbern u filmu „Doručak kod Tifanija“ - njena crna haljina, biseri i sunčane naočare su stajling koji je sinonim za eleganciju. Kako je Tiffany & Co. Blue Box Cafe otvorio kafić u Grand Atrijumu u Dubai Mall i vi možete da uživate u obroku u ovom kultnom mestu koje se nalazi odmah pored vodeće prodavnice luksuznog brenda.

Ovo je prvi Tiffany & Co. kafić na Bliskom istoku i četvrti te vrste u svetu. Mala trpezarija sa 38 sedišta je popločana betonskim podovima, mermerom i ukrašena razigranim plavim i raznobojnim akcentima. Lusteri po meri napravljeni su od kultnih kutija plave boje i sam enterijer je zaista praznik za oči.

Osim kafe i kroasana koji su bili omiljeni legendarnoj glumici, meni nudi mnogo više i predstavlja ljubavno pismo i Parizu i Njujorku. U ponudi su ukusne palačinke, tost od avokada i, naravno, veliki izbor peciva za doručak. Tu su i posebna mesta za sedenje gde možete uživati u popodnevnom čaju, kao i celodnevni meni za ručavanje, tako da možete čak i da ručate ili večerate u Tiffany & Co. Blue Box kafeu.

Ukoliko planirate da posetite Dubai ovo je mesto koje ne smete propustiti i bar na jedan dan možete živeti životom Holi Golajtli!

Luxury Experience