Tajger Vuds i Džastin Timberlejk otvorili sportski bar u Njujorku

Ove dve poznate ličnosti udružile su kako bi otvorili sportski bar, koji se može pohvaliti ogromnim televizorima, golf simulatorima i mnogim drugim sadržajima…

Zapravo, golfer i muzičar udružili su se kako bi otvorili bar: T-Squared Social (Tiger i Timberlake, naravno). Kako saznajemo, bar je otvoren u sredu u centru Menhetna, prenosi New York Post. Prostor od 2200 kvadratnih metara je ogromni sportski bar koji nudi koktele, sofisticiranu pub hranu, sportove i još mnogo toga.

Ove dve zvezde odlučile su da sarađuju na interesantnom pabu, koji je deo Nexus kolekcije klubova samo za članove, tokom partije golfa na privatnom terenu na Bahamima, prema Postu. Iako je bar otvoren za javnost, članovi imaju niz pogodnosti za $250 kvartalno, uključujući pristup rezervacijama za aktivnosti i mesta za sedenje, oslobođeni su troškova za privatne događaje i druge ekskluzivne povlastice.

Kada je reč o sadržajima, T-Squared nudi četiri golf simulatora, četiri staze za kuglanje i tri boksa za pikado. Ako ste osoba koja više voli da gleda sportove nego da se njima bavi, bar ima više od 30 televizora, uključujući jedini 200-inčni televizor u Njujorku, prema navodima objekta. Pravi fanovi mogu rezervisati jedno od 11 "boks sedišta", smeštenih iza crvene užadi, tačno ispred tog masivnog ekrana.

Što se tiče pića, izbor je obilan. Postoji više od desetak koktela ručne izrade - uključujući Old Fashioned, Grand Central Negroni i Back 9 Hot Toddy - a lista piva je predugačka da bi se nabrojala. Iako malo ljudi verovatno ispija vino ili šampanjac u sportskom baru, možete se odlučiti za bocu Dom Pérignona od $700 ili Cabernet Sauvignona od $450 ako želite.

Što se tiče hrane, ponuda je standardna za jedan pab, ali dolazi sa nekim gurmanskim preokretima. Tri vrste svinjskog stomaka (kandirane, dinstane i prelivene) služe se sa kokicama, dok Montauk Board nudi obilje morskih plodova (grilovani jastog, pržena hobotnica, ražnjići od škampa i grilovane krabe). Za ljubitelje čistog prave, klasične gastronomije sportskog paba, na raspolaganju su i krilca, hamburgeri i pomfrit - iako možete dobiti krompiriće sa tartufima i parmezanom.

Njujork sigurno ne oskudeva u ovakvim mega-sportskim barovima, ali možda će Vuds i Timberlejk, zahvaljujući svojim poznatim imenima, uspeti da se izdvoje na ovom tržištu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience