Singapore Airlines svoje luksuzne avione pretvara u restorane

Kao što i sami možda znate, putovanje avionom, onda kada sedite u prvoj klasi, sasvim je drugačije iskustvo...

Brojne avio kompanije investirale su ogromne količine novca u obnavljanje svojih avionskih flota, kako bi u njih uključile najmodernija rešenja, koja se praktično takmiče međusobno u svojim luksuznim ponudama. Već smo nekoliko puta pisali o kabinama prve klase koje se zatvaraju i nude vam optimalnu privatnost, sa sedištima koja se pretvaraju u prave krevete, ambijentalnim osvetljenjem i drugim raskošnim sitnicama, ali nismo toliko pažnje posvećivali obrocima koji se u njima služe.

Budući da zbog pandemije korona virusa skoro niko nigde ne leti, jer su na snazi zabrane putovanja u brojnim zemljama, avio kompanije daju sve od sebe kako bi sačuvale svoja radna mesta i na neki način profitirale. Jedna japanska kompanija počela je da nudi virtuelne odmore širom sveta, dok je Thai Airways otvorio kafe sa tematikom aviona. Ovim putem krenula je i kompanija Singapore Airlines, koja je svojim klijentima ponudila „Discover Your Singapore Airlines“ program, koji će biti dostupan u naredna dva meseca.

Klijenti koji se odluče da iskuse ovaj program, imaće priliku da posete zvanično predstavništvo avio kompanije, obeduju unutar Airbus A380 aviona i uživaju u najboljim ponudama hrane i vina iz Business i prve klase. U ponudi će biti brojne internacionalne kuhinje, kao i Pernakan meni koji je uredio šef Šermaj Li.