Riva Privee - novi šarmantni bistro u Parizu

Postoji nekoliko stvari koje su bolje od boravka na jahti Riva: savršeni stil Dolce Vita iz pedesetih koji neguje, odmah će vas vratiti u zlatno, nezaboravno doba...

Ipak, pošto to nije uvek opcija koja nam je dostupna, prinuđeni smo da pronađemo nova rešenja. Na sreću po sve nas, legendarni italijanski brend pronašao je način da su tu brodsku lepotu unese u jedan pariski bistro.

Smešten na idiličnoj reci Seni, novi Riva Privee bistro u Parizu pruža ljubitlejima nautike mogućnost da uživaju u punom Rive doživljaju bez napuštanja kopna. Ovaj lokalitet deo je Splash bistroa, dok svaki njegov pedalj odiše vanvremenskom elegancijom Riva jahti.

Enterijer bistroa sadrži neponovljive detalje, poput uglađenih stolova od mahagonija koji su dekorisani njihovim logotipom, hromiranih i čeličnih akcenata i tirkiznih jastuka. U eksterijeru, plažni prostor je dekorisan Riva nameštajem i belim platnenim jedrima. Kulinarska ponuda takođe je impresivna, jer nam kuvar Tomas Baland, koji predvodi Splash, priprema sveža, moderna jela inspirisana sezonskim proizvodima.

Ukoliko posetite ovaj bistro, imaćete priliku da krstarite Senom i upoznate grad ljubavi iz sasvim drugačijeg ugla.