Restoran Kinjo Japanese dolazi na Mikonos

Myconian Collection dočekuje ove godine nagrađivani japanski restoran Kinjo.

Japanski restoran Kinjo Mikonos otvorio je svoja vrata u sredu 1. maja 2024. dinamičnim otvaranjem u veličanstvenim prostorima Myconian Naia Luxury Suites sa panoramskim pogledom na grad Mikonos i Egejsko more.

Započinjući impresivnu jedinstvenu saradnju, Myconian Naia Luxury Suites predstavlja Kinjo Mikonos Japanese Restobar i jedinstveno iskustvo japanske kuhinje svojim uvaženim gostima.

Sa izvršnim šefom Nikosom Politakosom na čelu kuhinje, Kinjo Mikonos Japanese Restobar prenosi javnosti svoju posebnu filozofiju: od autentičnih sirovina koje na Kikladsko ostrvo stižu direktno iz Japana, preko sveže pripreme, pa sve do mnoštva opcija menija, sve je odabrano isključivo kako bi zadovoljilo najsofisticiranije goste.

Putovanje u London bio je povod da Nikos Politakos probudi radoznalost prema ovoj kuhinji, koja ga je na misteriozan način uvek privlačila. Imajući tu sreću da radi u prvom japanskom restoranu u Atini, stekao je osnove japanske kulture ishrane. Strast prema ovom zahtevnom tipu kuhinje odvela ga je u Japan, ali i nazad u Englesku, na putovanje u potrazi za sve više i više delova slagalice japanske kuhinje.

Krajnji cilj kuvara Nikosa Politakosa je da pronađe sve tajne recepte za kombinovanje japanske i grčke kuhinje. Izuzetan kulinarski izazov se lepo realizuje u Myconian Naia Luxury Suites, jer grupa Myconian Collection, ostajući verna istaknutim kulinarskim vrednostima, brine da svoje restoranske kuhinje snabdeva najfinijim i, naravno, najsvežijim morskim plodovima.

Kinjo Mykonos Japanese Restobar, novi dolazak u portfolio restorana Myconian Collection obećava nezaboravno iskustvo u restoranu sa egzotičnom aromom. Sofisticirana atmosfera Myconian Naia Luxury Suites, savremeni dizajn i japanska kultura zauzimaju centralno mesto, stvarajući idealno okruženje za uživanje u izuzetnim japanskim ukusima kreiranim od autentičnih sirovina i praćenim najboljim namirnicama Zemlje izlazećeg sunca, vrhunskim pićima, maštovitim koktelima i jedinstvenim sortama vina.

Japanski restoran Kinjo Mykonos već prima rezervacije za letnju sezonu, počevši od 1. maja 2024. svečanim otvaranjem.

Luxury Experience