RESTORAN EVE - Francuska kuhinja u centru Bangkoka

Eve restoran je elegantno mesto u kome ekskluzivni kuvar Čarls servira svoja preukusna sezonska jela i izvrsne obroke iz francuske mediteranske kuhinje...

Restoran Eve je sastavni deo bajkovitog hotela Hansar, smeštenog u samom centru energičnog grada Bangkoka, u elitnoj i mirnoj ulici Soi...

Meniji se kreiraju prema sezoni, odnosno godišnjem dobu, a svake nedelje ovaj slavni kuvar inspirisan je novim i retkim sastojcima koji potiču iz svih krajeva sveta. On ih na veoma interesantan način predstavlja u svojim jelima.

Eve restoran je savršen za gurmane i ljubitelje kvalitetne hrane, sa romantičnim ambijentom. Osoblje restorana je veoma dobro obučeno, dok je glavni kuvar strastveno posvećen izvrsnoj francuskoj kuhinji. Ova kombinacija svežih i preukusnih sastojaka i strasti kuvara prema kreiranju fenomenalnih jela, čini pravi recept za iskustvo večeranja koje ćete zauvek pamtiti.

Glavni kuvar Čarls iza sebe ima dosta iskustva. Potiče iz Belgije, gde je radio u mnogim slavnim restoranima, a takođe se proslavio u Londonu i na jugu Francuske. Poznati restorani u kojima je radio su La Trefle A Quartre Genval u Belgiji, Relais et Chateau on Valvi na Korzici i L Estelle en Camargues Chateaux et Hotel Collection. Poznat je po tome što je bio zadužen za pripremanje ekstravagantne zakuske za brojne luksuzne i ekskluzivne događaje u Kanu.

Njegova ljubav prema putovanjima dovela ga je na Tajland davne 2003.godine, kada je ovu zemlju posetio tokom svog odmora, a potom se u nju zaljubio i tu zauvek ostao. Sa više od 18 godina iskustva, šef Čarls ima bogatu umešnost, talenat i kreativnost, koje je na savršen način prikazao u Hansar Bangkoku, gde se njegova genijalnost elegantno predstavlja u nagrađivanom Eve restoranu. On obožava da kreira neverovatne ukuse i meša izvrsne i egzotične arome u svojim jelima, kako bi svaki gost koji poseti ovaj restoran doživeo jedno zaista nezaboravno iskustvo.

Kuvar Čarls blisko sarađuje sa glavnim kuvarom Hansar Samuia, Stivenom Dionom, kako bi svi Hansar restorani održali visoki standard po kom su poznati, ali ipak, svaki na svoj način prikazuje svoju kulinarsku kreativnost i ličnost. Pored iskustva koje je stekao u Aziji i Kanadi, šef Stiven je bio privatni kuvar Njegovog Visočanstva Kralja Jordana tokom perioda od dve godine, tokom kog je za kraljevsku porodicu i njihove uvažene goste poput Sultana od Bruneja i Princa Čarlsa pripremao najukusnija jela.

Hansar Bangkok hotel je inspirisan veličanstvenom tajlandskom kulturom i velikodušnim duhom Tajlanđana, jer sama reč “hansar”, koja poreklo vodi iz tajlandskog jezika, znači “trenutak potpune radosti i sreće”…

Hansar luksuzni stil je stvoren da vas razmazi, da vam ugađa i da u njemu uživate dok stvarate uspomene koje ćete pamtiti do kraja života…

Autor: Mina SREĆO

Za više informacija posetite: Hansar Bangkok hotel

Slike: Hansar Bangkok hotel

Mini Studio Magazin

Luxury Experience