Razigrani kafe u Sankt Peterburgu

Cake & Breakfast Café u Sankt Peterburgu predstavlja mesto za fantastičan izlazak, akcentovan predivnim prirpodnim okruženjem…

Dizajniran od strane Hotels Only studija, ovaj kafe smešten je unutar građevine iz devetnaestog veka i kombinuje u sebi šarm svoje istorijske prošlosti sa modernim trendovima i prefinjenim dizajnom sutrašnjice. Renoviran kao bi spojio grubi šarm betona sa nežnim pastelno roze tonovima i pametnim tamno plavim akcentima, ovaj kafe je ispunjen energijom, urban je i pozdravlja vas unikatnim detaljima iza svakog ugla.

Rasveta unutar kafea akcentovana je jedinstvenim visilicama i tračicama koje dodatno naglašavaju prirodnu svetlost koja prodire u njegov prostor kroz brojne prozore. Donji nivo kafea sadrži zonu za poneti zajedno sa malenim prostorom za obedovanje, dok je gornji nivo okarakterisan višestrukim zonama za obedovanje, zajedno sa mini barom. Svaki prostor se besprekorno nastavlja na drugi, uz pomoć geometrijskih dezena i stilova koji oblikuju opuštajući ambijent.

Foto: Dmitrii Tsyrenshchikov