Arhitektonski dizajn Marriott restorana, baziran je na transformaciji komada nameštaja u vremenu i prostoru…
Primarni element transformacije je sistem membrane, koji se sastoji od dva tipa zavesa, i koji je postavljen u korespondenciji sa stolovima. Spoljni deo zavesa napravljen je od drveta, dok je unutrašnji napravljen od prefinjenog materijala. Ovaj dualno dizajnirani prostor, definiše elemente ovog restorana i odvaja ih na veoma elegantan način – prostor za dnevne događaje, polu-privatni prostori i privatni prostori, opasani su zavesama koje im kreiraju unikatne ambijente.
Upotreba prirodnih materijala, poput drveta i tkanine, naglašava želju za kreiranjem gostoljubivog okruženja, dok u isto vreme skreće pažnju na prirodnu mutaciju.
Drugi elementi koji daju fleksibilnost ovog restoranu, su stolovi koji se transformišu, uz pomoć teleskopskog sistema, koji podešava njihovu visinu – u koje god doba dana da posetite ovaj restoran, odnosno bilo da ste raspoloženi za doručak ili koktel zabavu, dočekaće vas sto savršene visine.
Ovaj projekat sastoji se ne samo od mobilnog i dinamičnog sistema – tu je i fiksirani sistem, koji sadrži bar, kuhinju, kupatila i recepciju, koji specifično krasi oblikovani, sinusni zid.