Praznična atmosfera u Hotel Café Royal

Praznici su odmah iza ugla, a ljubitelji ovog slavlja mogu uživati sa stilom u Hotel Café Royal, uz ekskluzivna pop-up i slavljenička iskustva…

Kako bi ova prilika dodatno zablistala, slavni brend se udružio sa Diptyque Paris kako bi zajedno kreirali gigantski advent kalendar i pop-up butik, jelku dekorisanu Diptyque ukrasima, popodnevni čaj i radionice za izradu venčića i stone dekoracije.

Kao deo ove saradnje, praznična jelka hotela će biti dekorisana amajlijama iz čitavog sveta, koje je dizajnirao nemački illustrator Olaf Hajek. Gosti će moći da vide Diptyque advent kalendar u lobiju istorijskog hotela, koji svojom visinom doseže prvi sprat, a poseduje intrigantni dizajn i pozlatu.

Oni koji žele nešto snažnije iskustvo, mogu se priključiti Diptyque radionicama za izradu venčića u Ziggy’s baru. Sesije će predvoditi hotelski cvećar, Džejmi Aston, a goste će naučiti kako da naprave svoj venac i personalizuju ga Diptyque dekoracijom.

Kasnije ovog meseca, hotel će ponuditi i radionicu ukrašavanja praznične trpeze, gde će gosti naučiti kako da naprave ukraz za svoj sto. Kao finale, gosti će imati priliku da uživaju u Diptyque popodnevnom čaju u Oscar Wilde loži.