Otvoren Buddha Bar u Beogradu

Jedinstven koncept Buddha-Bar restorana su osnovali Tarja i Raymond Visan 1995. godine sa idejom mesta koje na kreativan način spaja fenomenalnu muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajuć ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca. 

U protekle 2 decenije, otvoreno je više od 20 restorana u najvećim svetskim metropolama, kao što su Pariz, London, Monte Carlo, Dubai, Marakeš i druge.

Nakon dugogodišnjeg truda i vizije grupe stranih investitora koji su prepoznali naš glavni grad kao destinaciju koja se energijom i stilom uklapa u Buddha-Bar filozofiju, najzad su se stekli svi uslovi za otvaranje Buddha-Bara u Beogradu, prvog restorana zvanične franšize u regionu, između Praga i Mikonosa.

Na ekskluzivnoj lokaciji Beograda na vodi, na samoj obali reke Save, restoran Buddha-Bar vas dočekuje sa novom definicijom hedonizma koju ćemo pažljivo razvijati uz punu podršku matične Buddha-Bar franšize: gostovanjima šefova kuhinje, koktel virtuoza, suši velemajstora i najaktuelnijih DJ-eva u našem restoranu. Takođe, ne propustite priliku da se raspitate o dočeku Nove godine u Buddha-Baru Beograd i budite među prvima koji će ući u 2020. u ovom sjajnom ambijentu na samoj obali reke.

Restoran Buddha-Bar Beograd je otvoren svakoga dana od 12h do 24h, a petkom i subotom do 01h.

Adresa: Hercegovačka 14 a/b

www.buddhabarbeograd.rs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Lifestyle