Oličenje elegancije - novi Jaeger LeCoultre 1931 Cafe

Jaeger-LeCoultre Reverso časovnik po prvi put se pojavio pre devet decenija…

Legendarni dizajn dvadesetog veka sada je uticao na lansiranje 1931 Cafea, elegantnog novog prostora, koji je osmišljen kao deo proslave devedesete godišnjice slavnog časovnika. Pop-up kafe personifikuje Art Deco pokret i koristi elemente tipičnog Jaeger-LeCoultre Reverso u svojim detaljima. Ne morate se mnogo potruditi kako biste pogodili da ovaj unikatni kafe evocira elegantni enterijer okeanskog kruzera tridesetih godina prošlog veka i sav njegov glamur uz pomoć svojih monohromatskih enterijera. Crno-bela paleta je kao savršeni kontrast dobila toplo, komplementarno svetlo, koje čini da čitav prostor deluje kao da pripada drugoj eri, zahvaljujući hromu, plišu, staklu i lakiranim drvenim elementima.

Mermerni pod sa geometrijskim intarzijama doprinosi harizmi ovog kafea. Od lustera kreiranog ledenim staklom koji dominira centralnim delom prostorije, pa sve do stolica koje sadrže tri metalna elementa poput ehoa tri ivice Reverso kućišta, kafe je grandiozan i elegantan, baš poput časovnika koji ga je inspirisao.

Dušu kafea kreirala je dvorstruki nosilac Pastry Chef of the Year, Nina Metaje, koja je kreirala specijalnu kolekciju torta i kolača koristeći ukuse doline. Sastojci poput bobica, orašastih plodova i meda, u kombinaciji sa švajcarskom čokoladom, transponovaće goste u magični kulinarski svet.

Na kraju, možemo reći da će ovaj kafe biti otvoren u Šangaju sve do 15.avgusta, dok će na jesen svoja vrata ponovo otvoriti na novoj lokaciji – u samom srcu Pariza.

Luxury Experience