Nubeluz – koktel bar sa najboljim pogledom na Menhetn

Na 50. spratu legendarnog Ritz-Carlton NoMad, novi koktel bar Nubeluz otvorio je svoja vrata sa ciljem da ponudi jedinstven pogled na Menhetn i redefiniše iskustvo fine gastronomije na najprefinjeniji način.

Iz svakog ugla, ovaj potpuno novi bar na krovu budi sva čula gostiju, posebno kada dan ustupi mesto noći i upale se gradska svetla. Njegov fantastičan dizajn nosi potpis Martin Brudnizki Design studija, zahvaljujući kome je uhvaćeno sve što definiše njujoršku estetiku: luksuz, inovativnost, glamur.

Nubeluz je bio zamisao poznatog kuvara Hozea Andresa, koji potiče iz Španije i Amerike. U stvari, vredi napomenuti da je naziv ovog koktel bara kombinacija španskih reči za oblak (nube) i svetlost (luz).

Što se tiče uređenja enterijera, dovoljan je brz pogled da se shvati da se čitav ambijent odnosi na zlatno doba, puno glamura i luksuza. Nijanse su tamne, potpuno moderne i odgovaraju atmosferi prostora, dok se dimenzija i sjaj postižu zahvaljujući zlatnim detaljima, osvetljenim mermernim površinama koje vidimo u baru, kao i ogledalima koja oblače zidove i stubove.

Divno toplo osvetljenje, sveće i teksture somota stvaraju jedinstvenu atmosferu, dajući posetiocu osećaj da se nalazi u ultraluksuznom letovalištu ili čak u palati drugog veka. Bogate nijanse plave, roze i bordo, posebno tapete i satenske zavese daju dodatne poene impresivnom konačnom rezultatu.

Bar ima 132 mesta, uključujući šank, dok dve terase imaju 12 i 20 mesta, sa pogledom na grad od 270 stepeni. Kada vremenske prilike dozvoljavaju, gosti imaju priliku da uživaju u piću i hrani na otvorenom, u potpunosti osetivši puls Njujorka. Čak i iz unutrašnjosti bara, ljudi se mogu izgubiti u neometanom pogledu na svetla koja impresioniraju.

Što se ukusa tiče, svečana pića koja se služe nose potpis koktel inovatora Miguela Lanča. Ako se nađete tamo i uspete da ostvarite putovanje iz snova, ne propustite da se prepustite vrhunskom iskustvu finog ručavanja, probajući nešto iz bogatog menija koji uključuje ostrige, kornete sa krem sirom, crni susam, suvo meso, sireve ili kavijar.

Opojne arome i jedinstveni ukusi, atmosferska vibracija i atmosfera glamura kojim odiše, kao i fantastična lokacija okrenuta prema horizontu teraju sva svetla Menhetna da se okrenu ka koktel baru Nubeluz, koji se opravdano nedavno pretvorio u trenutno najpopularnije mesto u Njujorku.

Luxury Experience