Novi restoran u Parizu donosi "dah" Italije u Grad svetlosti

Kombinacija italijanskih ukusa i pariskog šarma pojavljuje se u potpuno novom „Gigi“ restoranu, novoj znamenitosti u Gradu svetlosti, koja nas poziva na vrhunsko kulinarsko putovanje sa aromom Italije!

Posle već obožavanog Maison Russe - novog restorana u kome se služe ruska jela - u Parizu je otvoren još jedan lokalitet, koji nosi ime "Gigi". To je mesto neverovatne arhitekture, gde posetilac može da proba najukusnija i najprefinjenija italijanska jela.

Novi "hram" italijanske gastronomije je ultimativna destinacija za ljubitelje ove kuhinje, kao i za one koji žele da se ujedine sa pariskom finoćom. Smešten na istorijskoj i užurbanoj ulici 15 av Montaigne, restoran Gigi slavi italijansku kuhinju dok gostima pruža priliku da uživaju u istinskom gostoprimstvu grada, sa neverovatnim pogledom na Ajfelov toranj.

Što se tiče arhitekture, vidimo da su tople nijanse stvorile savršenu osnovu za potpuno „toplo“ i prijatno okruženje, velikodušno nudeći nezaboravno gastronomsko iskustvo. Uočavamo da su detalji na plafonima i stubovima koji karakterišu dizajn enterijera protagonisti svakog ugla novog restorana, dok istovremeno metalni detalji i idealno osvetljenje stvaraju savršenu atmosferu inspirisanu Parizom.

Italijanska dolče vita u svoj svojoj slavi je predstavljena kroz ukusna jela. Majstori gastronomije uspeli su na najbolji mogući način da u svako od jela unesu tradiciju i najamblematičnije ukuse italijanske kulture u kombinaciji sa modernijim verzijama. Rezultat? Ukusi koji izluđuju nepce i onih najzahtevnijih posetilaca!

Gastronomsko putovanje će nesumnjivo svima biti nezaboravno, zahvaljujući pažljivom izboru jela, kao što su rižoto Di Gigi, špageti langouste i pesto genovese, uz posebna, visokokvalitetna pića koja se nude. Celokupno iskustvo upotpunjuje posebna muzička pozadina koja se savršeno uklapa u prefinjenu atmosferu prostora. Ovde se organizuju brojne muzičke i plesne večeri u kojima gosti imaju priliku da kombinuju fino iskustvo obedovanja uz atmosferske zvuke džeza.

Pregledajte galeriju da biste otkrili još fotografija restorana!