Novi londonski bar Bugatti će vam poslužiti espreso od 7000 dinara

Nije neuobičajeno da saloni automobila dočekuju potencijalne kupce šoljicom kafe.

Međutim, stvari su malo drugačije kada je u pitanju Bugatti prodajni salon gde ćete morati da izdvojite oko 60 dolara za šoljicu kafe, što će vam takođe omogućiti potpuni pristup salonu.

HR Owen Bugatti — jedna od najekskluzivnijih londonskih prodavnica automobila — otvorila je ekskluzivni espresso bar u svom izložbenom salonu Mayfair. Nazvan po osnivaču francuskog proizvođača hiperautomobila, Ettore's Espresso Bar je prvi espresso bar ove vrste koji je instaliran u bilo kojoj Bugatti prodavnici širom sveta. Zahvaljujući espresso baru, po prvi put je ovaj izložbeni prostor u koji se može ući samo sa pozivnicama otvorio svoja vrata za javnost.

Ettore Espresso Bar je prikladno tematizovan oko nasleđa brenda Bugatti u proizvodnji automobila i dizajniran je da odražava duh osnivača brenda koji je stalno težio da pomeri granice izvrsnosti. Espresso bar je opremljen vrhunskom italijanskom mašinom za espreso kao omaž italijanskom rodnom mestu osnivača, dok njime upravlja obučeni barmen koji je spreman da posetiocima posluži ukusna pića.

Najznačajniji od njih je Ettore Shot od 60 dolara – pojedinačna šoljica espresa koji se servira u izvrsnoj Bugatti šolji za espreso od ugljeničnih vlakana i omogućava vam potpun pristup zadivljujućem salonu u Londonu. U cenu je uključeno i ekskluzivno iskustvo ispijanja kafe u fotelji koju je dizajnirao Bugatti, tapaciranoj najkvalitetnijom kožom i plavim karbonskim vlaknima. I, očigledno, postoji Bugatti hiperautomobil od 3 miliona dolara parkiran u blizini salona, što dodatno ovo iskustvo ispijanje kafe čini jedinstvenim.

Luxury Experience