Ni na nebu, ni na zemlji: Hendrick's Gin bar

Ova godina je za većinu nas bila veoma teška i deluje kao da je zbog užasne pandemije svaki dan prolazio sve sporije...

Međutim, kada bolje razmislimo, 2020. godina prošla je kao tren. Svi znamo da je poimanje vremena relativno, ali verovatno bi daleko brže prošlo i bilo prepuno uživanja sa pravim pićem na stolu ispred vas. Kada biste mogli da uživate u piću na plutajućem baru, na primer, onda bi stvari postale savršene, a ukoliko smatrate da plutajući označava nešto na vodi, ovoga puta niste u pravu.

Kompanija Hendriks stvorila je projekat unikatnog bara, namenjenog plutanju nebom tokom dužeg vremenskog perioda, a njegova ideja je nedavno ostvarena u Luci Darling. Prvi bar ove vrste spremno se otisnuo u visine 5. decembra i bio je otvoren samo jedan dan, tako da su jedino najsrećniji od nas mogli da uživaju u svemu što može da ponudi.

U najneverovanijem Balon Baru, hrabre i strastvene duše bile su ugošćene G&T proizvodima kompanije Hendricks, kao i svim njenim tematskim bravurama, dok zadivljujući pogled, propraćen čitavim događajem, možemo samo zamisliti. Do karata za let je bilo lako doći, ali je broj mesta bio ekstremno ograničen, tako da će veliki broj ljudi stajao u redu kako bi osetio ultimativno iskustvo koje ovaj epski bar nudi.

Pored opijajućeg pogleda, čitavo iskustvo koje možete dobiti od vožnje ovim balonom, jednostavno je nezaboravno. Međutim, ovo može biti previše ukoliko se plašite visine, tako da je brend Hendricks pripremio prizemnu varijantu istog bara smeštenu u sidnejskom Tumbalong Parku.

Savršeno vreme, ispijanje ukusnih koktela i uživanje u pogledu ne dolaze sami i velika je pažnja pridata bezbednosti, tako da čak i oni najnesigurniji mogu biti potpuno bezbrižni tokom ovakvog leta, dok obe varijante bara pružaju dobrodošlicu gostima čuvenim Tini Martinis pićima, bondovom omiljenom linijom.