MOLO nam za sriću triba

Foto: Shutterstock

Ako vas put ovog leta vodi preko Istre i Kvarnera, nemojte propustiti jedinstvenu priliku da posetite jedno od najčuvenijih mesta u Opatiji, ekskluzivni restoran i bar MOLO.

Ušuškan na čuvenom opatijskom molu, najuzbudljivijem molu na Jadranu, restoran i bar MOLO predstavlja utočište svim pravim hedonistima, gurmanima i svima onima koji žele da osete mondensku atmosferu najstarijeg letovališta hrvatske rivijere. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj lokaciji, vrhunskim tradicionalnim specijalitetima od ribe, plodova mora, mesa i testenina, pripremljenim od lokalnih namirnica, te paleti odabranih vina i vrhunskoj usluzi, ovaj restoran nudi svojim gostima nezaboravnu avanturu za sva čula.

Najpoznatija jela liburnijske, jadranske kuhinje na meniju ovog restorana, koji nazivaju i „gastronomskim vratima Opatije“, svakako su tatar biftek od tune, špageti s vongolama i škampima, ravioli punjeni skutom na kremi od buče, crne njoke s kozicama, tikvicama i fermentiranim cherry paradajzom, a zanimljivo je da je Molo jedan od retkih jadranskih specijalizovanih morskih restorana koji poslužuju sveže istarske tartufe.

Restoran odlikuje jedinstven moderan ambijent i spektakularna terasa okrenuta svim stranama moru sa koje se pruža najlepši pogled na Kvarnerski zaliv ispunjen jahtama i brodićima. Zbog svoje savršene pozicije, svi koji u Opatiju stižu kako drumskim, tako i morskim putem, u njemu će pronaći savršen spoj modernosti i tradicije, ekskluzivnosti i jednostavnosti, mira i romantike.

Unikatnog enterijera i ambijenta, restoran Molo može stati rame uz rame sa svetskim restoranima u mondenskim letovalištima Azurne obale, a tome doprinosi i lounge bar s velikom ponudom egzotičnih koktela i pića savršenih za rani večernji izlazak i warm up pred noćni provod.

Foto: Shutterstock

Na kraju, svoje nenadmašno mesto u gastronomskoj i turističkoj ponudi Opatije, restoran i bar Molo stekao je i interesantnim aktivnostima koje organizuje tokom cele godine – živim svirkama, tematskim večerima i tematskim večerama, vinskim događajima, izložbama oldtajmera i luksuznih automobila.

Luxury Experience