LunaSol - blistavo žarište na krovu Majamija stiže ovog leta

Majami, poznat po živahnom noćnom životu i eklektičnoj kulinarskoj sceni, dočekaće LunaSol.

Razvijen od strane Goat Hospitality Group, restoran i salon obećavaju da će redefinisati iskustvo na krovu grada fuzijom nasleđa naroda Maja i moderne sofisticiranosti.

Derek Gonzalez, vizionarski osnivač Goat Hospitality Group, opisuje LunaSol kao transcendentno putovanje kroz vreme i ukus. Crpeći inspiraciju iz mističnih meksičkih cenota poluostrva Jukatan, LunaSol poziva goste da urone u unutrašnju/spoljnu oazu od 1100 kvadratnih metara. Deset pažljivo uređenih zona odaje počast mitologiji Maja, nudeći impresivna iskustva koja se razvijaju iz dana u noć.

Tokom dana, LunaSol se pretvara u utočište u stilu odmarališta sa ekskluzivnim bazenom sa privatnim kabinama i ležaljkama. Gosti mogu uživati u poslasticama pored bazena i prepoznatljivim koktelima dok se opuštaju u zagrljaju obrisa Majamija. Kako se sumrak spušta, kulinarsko putovanje LunaSola počinje pod vođstvom izvršnog šefa kuhinje Abelarda Vargasa. Njegov meni, spoj tradicionalnih majanskih sastojaka i avangardnih tehnika, slavi bogatu kulturu majanskih specijaliteta, obećavajući simfoniju ukusa za goste.

Dok sunce zalazi, salon na krovu LunaSola oživljava luminiscencijom grada. Gosti se mogu prepustiti bogatom izboru vrhunskih žestokih pića i retkih flaša šampanjca dok uživaju u gostovanjima vrhunskih DJ-eva, osiguravajući nezaboravne noći na sceni noćnog života Majamija.

Estetika LunaSol odaje počast arhitekturi i umetnosti Maja. Geometrijski uzorci i visoki stubovi stvaraju sveti prostor u kome se spajaju istorija i modernost, obavijajući goste u zagrljaj koji izgleda kao da je sa nekog drugog sveta.

Zakazano za leto 2024, LunaSol obećava avanturistima neviđenu čaroliju. Smešten na 50. spratu osvetliće horizont Majamija noćnim događajima od četvrtka do nedelje, zajedno sa dnevnim zabavama na bazenu vikendom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience