LUKSUZNI RESTORANI NA MALDIVIMA

U prelepoj idili Indijskog okeana, na Maldivima, otvorena su tri nova luksuzna restorana: indijski restoran “Taste of India”, japanski restoran “Teppanyaki” i italijanski restoran “The Trio”.

“Taste of India” je otvoren u oktobru sa namerom da ljudima pruži originalan i neodoljiv ukus indijske hrane. Piletina u puteru, marinirana piletina sa indijskim začinima i jogurtom i dahl makhani jelo od paradajz pirea i čilija, samo su delić jelovnika koji je napravljen da probudi sva čula.

Restoran “Teppanyaki”, sa iskusnim šefom kuhinje Sakdaom Suparpangom, pružiće svojim mušterijama meni sa šest jela pozivajući ih da uživaju u obrocima od sveže ribe koja je direktno izvađena iz Indijskog okeana.  „Teppanyaki“ se može pohvaliti specijalitetima koje ne možete probati svuda, a neki od njih su i grilovana žuta tuna, razne vrste školji, žuta „Jack“ riba kao i jastog od kojeg voda kreće na usta. Naravno, u ovom japanskom restoranu možete dobiti i tradicionalna jela kao što su suši i sašimi.

Italijanski restoran, „The Trio“ nudi svojim gostima klasičnu i tradicionalnu italijansku kuhinju koja je obogaćena i sa francuskim specijlitetima. U ovom restoranu takođe možete uživati i u ogromnom odabiru vina.

Ako ogladnite a niste sigurni koji restoran da posetite, skoknite do Maldiva, sigurni smo da nećete ostati gladni.

Foto: Adelto