Louis Vuitton transformiše luksuzni restoran Zuma Mykonos

Luksuzni brend Louis Vuitton će transformisati legendarni restoran Zuma Mykonos poslednjih nedelja letnje sezone.

Leto još uvek nije gotovo, a vest koja će nesumnjivo očarati ljubitelje hrane, mode i lovce na sunce širom sveta jeste ta da će Louis Vuitton preuzeti Zuma Mykonos, jedan od najpoznatijih restorana na popularnom ostrvu.

Od 1. avgusta do 4. septembra, gosti Zuma Mykonos restorana mogu da proslave poslednje nedelje letnje sezone uz LV By the Pool, slaveći partnerstvo jednog od najpoznatijih svetskih luksuznih brendova sa jednim od najboljih gastronomskih mesta na ostrvu.

Pored restorana LV preuzima i veliki infinity bazen. Svetski poznati monogram LV će se nalaziti na ležaljkama pored bazena, pa čak i na samom bazenu. Gosti će takođe biti razmaženi peškirima, jastucima i dodacima koji su inspirisani kolekcijom By the Pool Louis Vuitton.

Nijanse okeansko plave i bele su namerno odabrane da oponašaju paletu sunca, mora i neba, kao i da odražavaju paletu grčkih nacionalnih boja.

Gosti mogu da uživaju u opuštenim jutrima pored bazena, zajedno sa dodacima za bazen Louis Vuitton, nakon čega sledi lagani ručak ili potpuno iskustvo „Zuma izakaya“ u restoranu, udaljenom samo nekoliko koraka. Večernji kokteli uz neverovatne mikonske zalaske sunca nude idealno vreme za goste da stilizuju svoju Louis Vuitton odeću, sa novim i klasičnim kreacijama koje možete kupiti u dva butika koje se nalaze pored restorana.

Kako sunce zalazi, gosti se sele u restoran na večeru, na degustacijski meni ili gozbu sa specijalitetima kao što su pečeni jastog sa zelenim čilijem i šiso puterom od belog luka, i veoma voljeni marinirani crni bakalar umotan u lovorov list.

Uveče, veliki infinity bazen pretvara se u mesto za žurke sa dobro opremljenim barom i DJ-em.

Luxury Experience