Louis Vuitton otvara sezonski restoran u Sen Tropeu

Louis Vuitton je sinonim za stil, putovanja i luksuz.

Otvaranjem svog novog restorana u hotelu White 1921 u Sen Tropeu, brend će takođe biti povezan sa Michelin zvezdicama, gastronomskom izuzetnošću i novim iskustvima.

Jul i avgust u Francuskoj su sezona za velike odmore. To je doba godine kada se mnogi poznati i slavni spuštaju na jug do Azurne obale u potrazi za prijatnim vremenom, dobrim vinom i francuskom gastronomijom. Ovog leta, tragače za luksuzom čeka prava poslastica jer Louis Vuitton otvara vrata svog sezonskog restorana. Smešten na kultnom Place des Lices, butik hotel ima osam soba sa barom i baštom koju je dizajnirao francuski arhitekta i urbanista Žan-Mišel Vimot.

Sezonskim restoranom upravlja kuvar sa Michelin zvezdom Arno Donkel i poslastičar Maksim Frederik. Duo će preslikati magiju koju Louis Vuitton stvara na pistama i prodavnicama sa kvalitetnim, lokalnim proizvodima u kuhinji i na stolu.

Restoran izgleda kao mali svet Louis Vuitton sa uočljivim plavo-belim šarama koje dominiraju u novoj letnjoj kolekciji „LV By The Pool“. Materijali poput kamena, drveta i keramike stapaju se sa prirodnim miljeom poboljšanim samo upečatljivom kolekcijom Objets Nomades, uključujući Zanellato/Bortotto Lanterns i Origami Flowers.

Restoran je otvoren 1. jula, a ako putujete u Sen Trope ovog leta ovo je definitivno mesto koje ne smete propustiti.

Luxury Experience