Lemon Tree & Co. dolazi na Atinsku rivijeru

Redefinisanje vrhunskog iskustva u restoranima na obali mora u Vouli.

Uzbudljivo putovanje The Lemon Tree & Co. započeto u Egiptu nastavlja se na obali Voule, stvarajući novo kosmopolitsko mesto susreta, gde se mediteranski glamur susreće sa privlačnošću egipatske mističnosti.

Živahna oaza, koja treba da otvori svoja vrata u maju 2024, obećava da će redefinisati luksuzne primorske restorane na Atinskoj rivijeri.

Ono što The Lemon Tree & Co čini drugačijim je to što se fokusira na iskustvo gostiju, povećavajući osećaj pripadnosti, podstičući stvaranje spontane zajednice posebnih ljudi. Usredsređen oko simbola limunovog drveta kao sinonima za gostoprimstvo, zajednicu i zajedništvo, The Lemon Tree & Co. upoznaje goste sa drugačijom verzijom visoke kuhinje i zabave.

The Lemon Tree & Co. postavlja svoje nišane na Atinsku rivijeru, sadi seme autentičnosti i stvara korene koji su predodređeni za širenje na mnoge druge međunarodne destinacije. U ovom slučaju, novo „ostrvo“ Atine sa svojim kristalno čistim morem i toplim zlatnim peskom uskoro će dočekati goste, fokusirajući se na autentičnu kulturu vrhunske zabave koja kombinuje modernu mediteransku gastronomiju sa visokim estetskim okruženjem i jedinstvenom atmosferom je inspirisana bogatim mozaikom egipatske kulture.

Dizajniran od strane KKMK Architects, klub na plaži uključuje savršen spoj dizajna eksterijera i enterijera, osiguravajući jedinstveno holističko iskustvo koje budi sva čula. Većina nameštaja i opreme dolazi iz dizajnerskog studija Lemon Tree & Co. zadržavajući poseban i neponovljiv estetski utisak.

Pored kluba na plaži nalazi se The Holistic Tent – mirno utočište koje nudi časove wellnessa, kao što su joga, pilates i radionice, kao i tajne klubove za večeru, što ga čini idealnim prostorom za društvene događaje, kao što su prijemi, venčanja, itd.

Ova oaza blagostanja uokvirena je vrhunskim kulinarskim iskustvom, mešavinom mediteranske inspiracije sa primamljivim azijskim ukusima, svežim sastojcima i sirovim opcijama. Glavni kuvar u kuhinji TLT & Co. je hvaljeni i višestruko nagrađivani Mihalis Nurloglu, koji je zvezda atinske kulinarske scene više od jedne decenije.

Inicijatori projekta su renomirana matična kompanija TLT Concepts i egipatski par Miret Ali i Ahmed Hanafi. Njihova vizija pretvara ovaj poduhvat u više od običnog biznisa – postaje svedočanstvo veze između porodice, tradicije i inovacija. Miret je priznati i nagrađivani kuvar sa velikim uticajem ne samo u svojoj zemlji već i u inostranstvu, dok je Ahmed preduzetnik u nadolazećem periodu koji je uspeo da modernizuje vrhunski sektor gostoprimstva i zabave u Egiptu.

Sa prisustvom u Egiptu, Španiji i uskoro u Dubaiju, u oktobru 2024, sa Villa Coconut, još jednim konceptom TLT Concepts, The Lemon Tree & Co. je spreman da očara srca i nepca širom sveta.

Luxury Experience