Jimmy Choo otvara Choo cafe u Londonu

Hrana je jednostavno slađa kada se servira na tanjiru Jimmy Choo.

Od 6. jula, pozvani ste da to lično doživite u ružičastom Choo kafeu koji je otvoren u Londonu u partnerstvu brenda sa poznatom robnom kućom Harrods.

Smešten u srcu Harrods odeljenja za cipele, Jimmy Choo će preuzeti prostor na tri meseca gde će svojim lojalnim kupcima ponuditi jednostveno iskustvo. Definisan naglaskom na boju fuksija koja je sada prepoznatljiva za brend, kafić se može pohvaliti ružičastim tepihom pored sedišta od pliša.

Crpeći inspiraciju iz najnovije linije torbica Jimmy Choo, kolekcije „Varenne Avenue“, kafić će posetiocima pružiti kratak pogled na kolekciju koja bi trebalo da bude lansirana ove jeseni. 

Slaveći klasični britanski meni, gosti mogu očekivati sve, od poslastica i šampanjca, do ažuriranja omiljenih klasika za piknik. Budite sigurni, ovde nećete pronaći sendviče i brzu hranu. Napravljen od strane nagrađivanih kuvara Harrodsa, meni se fokusira na sezonske sastojke i delikatne ukuse, a svako jelo se nalazi na brendiranom posuđu i priboru za jelo u živopisnoj ružičastoj nijansi kako bi se osiguralo da svaka poseta Choo kafeu bude zaista vredna Instagrama.

Choo Cafe u robnoj kući Harrods je otvoren za posetu do 30. septembra.  

Luxury Experience