„Hi Ibiza“ je najbolji klub na svetu drugu godinu zaredom

"Hi Ibiza“ je drugu godinu zaredom izabran za svetski klub broj 1 u međunarodno poznatoj anketi DJ Mag's Top 100 Clubs.

Od otvaranja 2017. na čuvenoj plaži Bossa na Ibici, „Hi Ibiza“ nastoji da ostane tehnološki najnapredniji noćni klub na svetu, sa posebno razvijenim L-Acoustics sistemom koji brine o zvuku, osvetljenju i ogromnim ekranima u mnogim delovima kluba.

Inspirisan italijanskim amfiteatrima, španski blokbaster noćnog života ima plesne podijume okružene podignutom terasom na kojoj se nalazi VIP zona. Pored CO2 Megatrona, BB4 lasera ​​i konfeta, tu su i ogromni LED ekrani visoke rezolucije, dok Club Room ima nizak plafon i pogodniji je za privatne trenutke.

Wild Corner je neformalna treća soba, a na licu mesta postoje i uniseks kupatila. Plesači takođe daju sve od sebe u Magičnom vrtu i Tajnom vrtu, otvorenim prostorima gde publika može da odahne pre nego što se vrati u „bitku“. Tu je i VIP otvorena terasa sa sopstvenim privatnim barom.

„Postoji mnogo elemenata koji čine Hi Ibiza posebnim, od načina na koji se produkcija menja svakog dana, dajući klubu potpuno novi izgled i osećaj, do posebne porodične veze koju smo stvorili sa našim timom i našim neverovatnim DJ-evima, od kojih su mnogi najveći umetnici na planeti“, rekao je gospodin Pisenem, vlasnik kluba. „Ali, mi znamo da su „klaberi“ ti koji čine Hi Ibizu zaista jedinstvenim klubom. Zato, kao tim, obraćamo pažnju na svaki detalj prostora i konstantno se trudimo da kreiramo najbolje događaje za sve naše goste, kako bi oni imali sjajna iskustva i priče da ispričaju svaki put kada nas posete“, dodao je.

2022.godine, u klubu Hi Ibica su gostovali Devid Geta, Black Coffee, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Paco Osuna i Glitterbox.

„Naš cilj broj jedan je da stvorimo uspomene koje traju zauvek. Naša nagrada je da vidimo ljude sa podignutim rukama, ogromnim osmesima na licima, koji uživaju u svakoj sekundi. Naš tim naporno radi tokom cele godine da stvori najbolje moguće iskustvo za klabere: od prvog trenutka kada stignu na mesto održavanja do poslednje sekunde kada odu kući. Svaki detalj ima svoju važnost i mi smo sve pažljivo osmislili, od početka do kraja“, zaključio je gospodin Pisenem.

Luxury Experience