Gucci otvara All-day Cafe i koktel bar - Gucci Giardino 25

Negroni i espreso non-stop.

Otvarajući se na Dan zaljubljenih, Gucci predstavlja Gucci Giardino 25, novi celodnevni kafić i koktel bar, proširujući Gucci Garden, čudesnu zamisao kreativnog direktora Alesandra Mikelea.

Smešten na trgu Piazza della Signoria u Firenci, novo središte je inspirisano delikatnom lepotom koju cveće izaziva dok unosi prepoznatljivu raskoš modne kuće u dizajn kafea. Senf žuti paneli upotpunjuju živopisna i luksuzna sedišta u paun plavoj boji.

Na drugim mestima, sofisticirani mermerni šankovi i stolovi oličavaju senzualnu eleganciju po kojoj je Gucci poznat. Gucci Giardino 25 je idealno mesto za svaki sat tokom dana, jer celodnevni meni odražava kapacitet prostora za rad i igru. Obuhvatajući toskanski krajolik i sezonski pristup hrani, ovo mesto visoke klase predstavlja tradicionalne lokalne zalogaje, dok poseže za međunarodnim sastojcima iz Japana i Meksika.

Što se tiče opcija za odrasle, Negroni koktel je glavna stvar, jer Gucci nudi uzvišeni Memoire di Negroni među ostalim uksunim koktelima. Za savršene koktele zadužena je Martina Bonci koja je ljubav prema vinu nasledila od svoje prabake.

Hrana će se služiti tokom celog dana, od doručka u 8 ujutru do večere i laganih užina do 1 sat posle ponoći.  

U galeriji pogledajte unutrašnjost Gucci Giardino 25!