Ginori 1735 otvara luksuzni kafe u Bergdorf Goodman na Menhetnu

Ginori 1735, čuveni italijanski brend porcelana, započeo je uzbudljiv novi poduhvat otvaranjem kafea Ginori u legendarnoj njujorškoj robnoj kući Bergdorf Goodman.

Ovaj kafe označava značajno proširenje nasleđa Ginori 1735, donoseći njihovo izuzetno zanatstvo u carstvo luksuzne kuhinje. Cafe Ginori predstavlja hrabro i sofisticirano kulinarsko iskustvo, spajajući raskoš italijanskog gostoprimstva sa bezvremenskim umećem Ginori 1735 porcelana. Smešten u okviru prestižnog Bergdorf Goodman, ovaj kafe poziva goste da se prepuste jedinstvenoj avanturi za ručavanje, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen da očara i oduševi.

Ambijent Cafe Ginori odražava eleganciju vodećih prodavnica Ginori 1735, ukrašenih kolekcijom kućnog dekora brenda Domus. Enterijer sadrži legendarne tapete Oriente Italiano i vezeni tekstil, stvarajući ambijent koji je istovremeno prefinjen i primamljiv. Jastuci i stolice iz kolekcije Domus doprinose luksuznoj atmosferi, osiguravajući da svaka poseta bude praznik za sva čula.

Vrhunac kafea Ginori je njegov revolucionarni pristup „plating“ tehnici. Poznat kao Art of Plating, ovaj koncept pretvara svako jelo u vizuelno remek-delo, harmonično spajajući kulinarsku umetnost sa finim porcelanom. Jelovnik kafea nudi moderan obrt italijanskih klasika, serviran sa estetskim štihom koji podiže iskustvo u restoranu. Od živih nijansi rižota od cvekle do elegantno predstavljenog Parmigiana od patlidžana, svako jelo je osmišljeno da očara i nepce i oko.

Ručak u Cafe Ginori sadrži izbor inovativnih jela, uključujući karpačo od govedine, teleće Ragu Tagliatelle (taljatele u sosu od mesa i paradajza) i jastoga sa posebnim začinima. Postavka stola, koja sadrži kolekciju Oriente Italiano, daje dašak sofisticiranosti obroku, svojim živim i harmoničnim kombinacijama boja.

Kako dan odmiče, kafe postaje idealno mesto za popodnevni čaj i kafu, praćenih divnim italijanskim pecivima i slanim zalogajima. Kolekcije Labirinto i Il Viaggio di Nettuno povećavajući vizuelnu privlačnost poslastica u ponudi.

Uveče, Cafe Ginori se pretvara u šik mesto za aperitiv, gde se služe lagana jela i osvežavajući kokteli. Koktel Ginori 1735, inspirisan italijanskim primorjem, je izuzetan, serviran u bezvremenskoj kolekciji Labirinto, koju je originalno dizajnirao Đo Ponti. Ovo sofisticirano okruženje čini Cafe Ginori idealnom destinacijom za opuštanje nakon posla.

Svaki aspekt Cafe Ginori je prožet prepoznatljivim stilom Ginori 1735, od detaljnih tapeta Oriente Italiano do fino izvezenog tekstila. Gosti takođe mogu kupiti prelepe Ginori 1735 predmete koji se koriste u kafiću u novoj prodavnici brendova koja se nalazi na sedmom spratu Bergdorf Goodman, što im omogućava da donesu deo ovog luksuznog iskustva kući.

Kafe Ginori u Bergdorf Goodman se nalazi na donjem nivou i dočekuje goste svakog dana od 11:30 do 18:30, a aperitiv počinje u 16:00. Rezervacije se toplo preporučuju, osiguravajući da posetioci mogu u potpunosti da uživaju u ovom izuzetnom spoju italijanske elegancije i kulinarske izvrsnosti.

Luxury Experience