Daxiang Design Studio predstavlja jedinstveni novi koncept restorana

Više slika

Više slika

Sve je izraženija želja gostiju restorana za duhovnim ispunjenjem, a u skladu sa tim trendom, Daxiang Design koristi "Kyilin", srećnu životinju iz "Klasika planina i mora", kako bi dočarao ambijent " Zhongyuan Restaurant – Cloud Sea Secret", besprekorno integrišući razne kulinarske užitke u poetsku igru svetla i senke...

Ulaskom u restoran, gosti se susreću sa amalagamacijom svetla i senke koja stvara veoma inspirativno iskustvo. Oštri kontrasti dolaze do izražaja, počevši od hodnika. U ovom slabije osvetljenom prostoru, ogromna formacija oblaka privlači vizuelnu pažnju, dok toplo, nežno osvetljenje prodire kroz uski koridor. Oblaci i svetlo zajedno postavljaju ton za celokupnu atmosferu. Dve Kyilin skulpture strateški su postavljene u hodniku ne samo da odaju počast kulturi, već i da služe kao vodiči za navigaciju posetilaca kroz njihovo putovanje.

Predstavljajući dinamične karakteristike oblaka, od njihovog nastanka do raspršenja u razbacanim oblastima, ovaj studio prikazuje suštinu prirode, pretvarajući neopipljive elemente u opipljive strukture koje odražavaju njihovu nameru iza dizajna radne stanice – evocirajući slike uzlaznih oblaka. Pored toga, tehnike uokvirivanja bašti se koriste na funkcionalnim prozorima kako bi se dodatno poboljšala estetika.

Dizajneri inkorporiraju petolisni cvet šljive kao osnovni motiv, stvarajući uokvirene pejzaže, lampe, pribor, posuđe i podne obloge, zajedno sa drugim instalacijama koje se harmonično slažu u pogledu prostornog rasporeda i nameštaja. Ove instalacije materijalizuju nepredvidive elemente, time završavajući prostor poetski, dok istovremeno perpetuiraju ambijent.

Područje za odmor odiše toplom jesenjom atmosferom kroz upotrebu tamno sivog prirodnog teksturiranog kamena, drvenog čajnog stola, ružičaste tkanine čajnih stolica ukrašenih dekorativnim slikama koje prikazuju roze izlaske sunca, i pratećeg treperavog ognja u peći. Štaviše, spoljna platforma za odmor se besprekorno povezuje sa sekundarnim ulazom. Kako noć pada, motivi šljivinog cveta i elementi luka ocrtavaju kako izvore svetlosti, tako i pejzaž, omogućavajući pojedincima da bez straha dočekaju hladnu jesen uživajući u sjaju koji emituju zvezde i mesečina.

Luxury Experience