Baccarat i Harrods otvaraju dekadentni bar

U većini slučajeva dan ispunjen šopingom završava se šoljom kafe ili čaja, ali ove godine, situacija je znatno drugačija, u svakom smislu…

Sada se nakon iscrpne kupovine možete opustiti i relaksirati u Harrods robnoj kući, tačnije njihovom koktel baru, koji otvaraju u saradnji sa brendom Baccarat. Slavna francuska kuća kristala otvara restoran sa 23 mesta u prizemlju robne kuće. Bar će imati svoj posebni ulaz i meni sa dvadesetak koktela, koji će biti posluženi u najboljim Baccarat kristalnim čašama, što ovo iskustvo čini zaista nezaboravnim.

Ukoliko imate brige o zdravlju izazvane korona virusom, znajte da ćete ovde biti bezbedni, jer je kapacitet od 23 gosta osmišljen u skladu sa pravilima o društvenoj distanci. Upravo to Baccarat Bar čini savršenim mestom za piće nakon kupovine ili druženje sa prijateljima uz fantastične koktele.

Bar je dizajnirao Kameron Etfil, koji je ujedno nosilac titule britanskog barmen godine. Baccarat detalji su okarakterisani crvenim detaljima, kožnim i baršunastim presvlakama, koje izgledaju zaista neverovatno sa akcentima u boji zlata i ponoćno plave boje. Bar će vas zaslepiti svojom kristalnom rasvetom, ilustraicjama Aleksandera Bendžamina Naveta, teatralnim freskama na stepeništu i stolovima.

Ovaj glamurozni hotspot će imati vrata koja vas vode prema Harrodsovom salonu za uživaoce u cigarama, gde će se služiti vino, žestoka pića i najrazličitije vrste piva. Osim pića, u ponudi će biti i ukusni zalogaji, koji se pripremaju na licu mesta. Kako saznajemo, ovaj bar neće biti privremena postavka, već stalni koncept, gde možete doći samo uz rezervaciju.