Campari se vraća kao zvanični partner Filmskog festivala u Kanu

Drugu godinu zaredom, svetski poznati filmski festival u Kanu će ponovo dočekati Campari kao zvaničnog partnera.

Ovaj kultni italijanski aperitiv, omiljen u brojnim delovima sveta, poseduje sopstveno nasleđe u svetu filma, a od 16. do 27. maja, Campari će biti sastavni deo festivalske proslave umetnosti, kreativnosti i pripovedanja. Kao zvanični partner, Campari će imati priliku da sarađuje sa filmskim stvaraocima, liderima industrije i filmskim entuzijastima iz celog sveta, nastavljajući svoju dugogodišnju vezu sa filmskom zajednicom.

Posvećenost brenda svetu filma je dobro uspostavljena, sa istorijom rada sa filmskim festivalima i nagradama širom sveta. Od Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, do Filmskog festivala u Njujorku i nagrada SAG, Campari je dosledno pokazivao svoju podršku filmskoj zajednici. 

Campari vraća svoj kultni Lounge, smešten u Palati festivala, kako bi gostima ponudio nezaboravno iskustvo. U pozadini prepoznatljivog Campari red bara, gosti će imati priliku da uživaju u majstorski napravljenim koktelima, dok će se pored njih u salonu naći i specijalitet koji je dostupan isključivo na festivalu - koktel Red Carpet – Cannes Edition. Ovaj koktel obećava da će uhvatiti duh festivala svojom izuzetnom mešavinom Camparija, vrhunskih žestokih pića i jednog tajnog sastojka. Stručno napravljen mešavinom prefinjenih ukusa, ovaj koktel sadrži gorko-slatke note Camparija, upotpunjene notama soli i gorke narandže, što rezultira savršeno izbalansiranim i osvežavajućim aperitivom.

Campari Lounge će takođe biti domaćin specijalnog događaja 20. maja, u samom srcu Kana. Gosti će imati priliku da uživaju u jedinstvenom iskustvu inspirisanom različitim elementima filma. Ovaj događaj obećava da će biti poseban za filmske entuzijaste i ljubitelje brenda Campari.

Luxury Experience