PUROBEACH OASIS DEL MAR

Purobeach, "Oasis del Mar", nastavlja da širi svoj portfolio lokacija, sada u ambijentu Marina di Scarlino, u Toskani, koji se svečano otvara 8. juna...

Beach Club lifestyle concept, Purobeach, pored novootvorenog kluba Oasis del Mar u Toskani, već uveliko krasi poznate lokacije u Španiji (Palma de Mallorca, Marbella), u Portugaliji (Vilamoura u regiji Algarve), u Crnoj gori (Porto Montenegro u Tivtu) i u Rumuniji (Black Sea u mestu Mamaia). 

Purobeach obuhvata 32 brendirana, potpuno opremljena apartmana, u neposrednoj blizini Purobeach-a: Puro Suites Toscana, koji su deo prestižnog lanca boutique hotela, Lungarno Collection.

Sa svojim spektakularnim pogledom na more, potpuno opremljenim terasama, bazenom, prodavnicama i ekskluzivnim ležaljkama za sunčanje, ovo je idealno mesto za opuštanje po ceo dan i celu noć u jedinstvenom okruženju. Resident DJ stvara nezaboravnu atmosferu i dobro raspoloženje, birajući različite muzičke stilove u zavisnosti od doba dana. 

U ponudi se nalaze jutarnja meditacija, lagana muzika za dnevno opuštanje i eklektičan bar, koji će vas lagano uvesti u noć. Ovo je savršeno mesto za korporativna društvena dešavanja i druženja, kao i jedinstvena lokacija za venčanja. U ponudi su personalizovane usluge za sve grupne rezervacije i pažnja posvećena svakom detalju, kako bi se osiguralo da vaš događaj bude uspešan. 

Purobeach nudi široke i luksuzne mogućnosti za večeru, uključujući sveže salate, ribu na žaru i najbolje komade mesa, da ne spominjemo njihova specijalna jela. Meni sada uključuje novi Shiro koncept - najbolje od japanske kuhinje i savršena dopuna njihovoj svetskoj viziji i 3M formuli: Majami, Marakeš i Melburn - čist Puro stil. 

Meni se kreće od različitih predjela do jastoga na roštilju, najboljih komada mesa i fenomenalnog Puro Burgera. Zdrave opcije uključuju izbor svežih salata, frapea, voća i raznih paleta. U večernjim satima, oni će vas zavesti svojim novim Shiro konceptom. 

Puro Suites Toscana, samim tim što se nalazi u mirnom, ekskluzivnom delu, u neposrednoj blizini oblasti Maremma i njenih prirodnih parkova, pruža nezaboravno iskustvo. Prostrani jednosobni i dvosobni apartmani sa pogledom na kristalno plavo more, pružaju maksimalan komfor sa savremenim stilom i terasama koje su udobne poput dnevne sobe, samo sa još boljim pogledom. Neverovatno prirodno svetlo i neverovatni zalasci sunca u ovom magičnom okruženju su još spektakularniji sa ostrvom Elba u pozadini. 

Kad god dođete u Marina di Scarlino vaš apartman će biti spreman za vas. Bez obzira na to da li su potrebni čišćenje ili neophodne popravke - profesionalni tim će se pobrinuti da se osećate kao kod kuće u bilo koje doba dana, odmah i u svakom momentu. Njihov tim vam je na usluzi, tako da možete uživati u tom osećaju 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. 

Bez obzira na prirodu vaših briga, oni će za vas naći pravu osobu za razgovor - i danju i noću. Ostavite iza sebe svet, samo se opustite i koncentrišite se na dobre stvari u životu. 

Pravi luksuz je kada ste u mogućnosti da sedite i opustite se, bez potrebe da brinete. Uživati u Marina di Scarlino i Purobeach-u, podrazumeva da imate sve usluge koje vam mogu zatrebati, jednostavno, na dohvat ruke. Sve ovde je dizajnirano za zahtevnog gosta koji želi najviše od svog odmora... 

Spremite se za zabavu i luksuzno uživanje, jer nova sezona počinje!