Otkrivamo: ovo je najmlađa fashion influenserka sveta

Današnji svet u kom influenseri zarade jednu prosečnu godišnju platu zahvaljujući samo jednoj plaćenoj objavi, više je nego čudan…

Njega sačinjavaju podjednako muškarci i žene, dele se različita interesovanja i fenomeni, razmenjuju se teorije zavera, a neretko se reklamiraju proizvodi koji nemaju baš taj kvalitet kojim se hvale. Ipak, kada se jednom takvom svetu pridruži beba, stara 17 meseci, naša radoznalost se sama od sebe probudi.

Mala Azalea ima garderober ispunjen markiranim stvarima, uključujući komade brenda Gucci, Burberry, Givenchy i mnogih drugih, vredan 6.600 dolara, dok su “njene” objave obično ispraćene negativnim komentarima na račun njene mame.

Suela Gilaj, koja ima dvadeset šest godina i živi sa svojim suprugom, dve godine starijim Fabianom u jugoistočnom Londonu, napravila je Instagram za svoju ćerkicu. Na njenom feedu možemo videti preslatku devojčicu u dizajnerskim komadima, zajedno sa velikim brojem pratilaca i hejtera.

Po svemu sudeći, veliki broj ljudi negoduje zbog činjenice da tako mala devojčica ima skupocenu garderobu. Svako od njih se slaže da roditelji uvek žele da pruže samo najbolje svojoj deci, ali mnogi se ne slažu sa Suelom, zbog deljenja fotografija na Instagramu.

Azalea po svemu sudeći već sada dobija ugovore sa brendovima, reklamirajući njihovu odeću na svojoj društvenoj platformi. Predlažemo vam da prelistate našu galeriju i otkrijte fotografije ove bebe influenserke, koja već sada ima garderobu na kojoj bi joj mnoge odrasle žene pozavidele.