Najluksuznija kreditna kartica ikada

Posedovanje kreditne kartice više nije statusni simbol kakav je nekada bio…

Zahvaljujući ponudama raznih banaka i njihovog snižavanja kriterijuma, kreditne kartice su dostupne praktično svima, pa su postale deo naše svakodnevice. Ipak, kada se radi o J.P. Morgan novoj Reserve kreditnoj kartici, moramo promeniti naše mišljenje. Novo izdanje fokusirano je na svoje izbirljive klijente i stvaranje proizvoda koji je u skladu sa njihovim životnim stilom i, budimo iskreni, sjajni dodatak svakom novčaniku.

Rezervisana za klijente banke koji imaju minimum deset miliona dolara u imovini koja se može ulagati, kreditna kartica dostupna samo uz poziv teška je dvadeset osam grama i konstruisana je od paladijuma. Možemo slobodno reći da je u pitanju najskuplja kreditna kartica ikada predstavljena.

J.P. Morgan Reserve kreditna kartica dolazi sa brojnim beneficijama, poput godišnjeg kredita za putovanja u visini od 300 dolara, 3 puta više poena za kupovinu putovanja, Priority Pass i besplatne kreditne provere za brojne aktivnosti.

Kako kažu iz ove kompanije, “Vlasnicima J.P. Morgan Reserve kreditnih kartica, avantura je stanje uma – a trajne uspomene mogu se napraviti bilo gde. Dajemo vam više beneficija u kojima možete uživati, bilo da se opuštate unutar svog doma ili ste u pokretu”.