Na prodaju celo naselje u Švedskoj

Ukoliko vam je cela priča oko korona virusa dosadila, zajedno sa merama socijalnog distanciranja, i jedva čekate da lutate po šumama, imamo pravu stvar za vas...

Moramo priznati da je ovo zaista jedinstvena prilika za sve one koji uživaju u seoskom životu – jedno čitavo selo u Švedskoj sada se može kupiti po ceni od 7 miliona dolara. Nazvano Satra Brunn, wellness zaseok nalazi se nadomak Stokholma. Ono potiče iz 1700.godine, kada je po prvi put otkriveno od strane doktora Samuela Skragea, koji je identifikovao izvor vode pored sela i polagano krenuo sa kupovinom zemlje i izgradnjom infrastrukture.

Selo zauzima skoro 58 hektara, pri čemu 34 hektara predstavljaju odvojeni pošumljeni deo. Trenutni vlasnik sela kupio ga je 2002.godine i razvio ga u wellness naselje, sa nekoliko hotela, restorana, sala za konferencije, spa centara i predškolskom ustanovom.

Proces prodaje Satra Bruna će nadgledati Christie’s International Real Estate uz pomoć tendera, pa sve zainteresovane strane mogu podneti svoj zahtev za kupovinu do kraja ovog meseca. Ukoliko ste oduvek želeli da se preselite u Švedsku i iskusite čari i magiju severnjačkog života, znate šta vam je činiti!