Mekenzi Skot se razvodi po drugi put

Mekenzi Skot, bivša supruga milijardera i osnivača Amazona, Džefa Bezosa, uskoro će postati bivša supruga njenog drugog muža, Dena Džuita…

Filantropkinja i profesor privatne srednje škole u Vašingtonu, venčali su se tokom tajne ceremonije u martu prošle godine. Malo manje od dve godine kasnije, bračni problemi su isplivali na površinu, kada je ime njenog supruga iznenada nestalo sa njenih filantropskih objava, dok je ona potom podnela zahtev za razvod braka. Njihova unija nije bila zasnovana samo na ljubavi i posvećenosti već na filantropskom partnerstvu takođe, sa gospodnom Džuitom koji je javno obećao da će joj se pridružiti u doniranju ogromnih suma u dobrotvorne svrhe. U martu 2021.godine, Mekenzi Skot je koristila Giving Pledge sajt kako bi objavila vesti o svom braku sa Džuitom.

Ona je dodala njegovo ime svom obećanju da će donirati veći deo svog, odnosno njihovog bogatstva u humanitarne svrhe. “Oženjen sam jednom od najvelikodušnijih i najljubaznijih osoba koje poznajem – i pridružujem se njenom obećanju da ću donirati veliko bogatstvo kako bih pomogao drugima”, napisao je Džuit, uz fotografiju njega i Mekenzi. Ipak, nakon nevolja u raju i kraha braka, na Giving Pledge sajtu sada možemo videti samo njenu fotografiju, pri čemu su se dobitnici njene humanitarne pomoći zahvalili samo njoj, izostavljajući Džuita iz priče u potpunosti.

Džuitovo odstustvo takođe je primećeno u autorskoj biografiji Mekenzi na sajtu Amanzon, dok je ona uklonila njegovo ime iz Medium posta u kom je pisala o svojim filantropskim poduhvatima kojima se pozabavila prošle godine. Milijarderka-filantropkinja se po drugi put razvodi za tri godine – prethodni razvod je usledio nakon 25 godina braka sa Džefom Bezosom.

Advokat koji ju je predstavljao tokom brakorazvodne parnice sa Bezosom nije želeo da daje svoje komentare na ovu temu, dok je Džuit prihvatio razvod bez pogovora, budući da su potpisali predbračni ugovor u kome su sve jasno definisali.

Luxury Experience