LVMH i Accor udružuju snage kako bi Orient Express odveli do novih horizonata

Accor i LVMH su ušli u strateško partnerstvo kako bi ubrzali razvoj Orient Expressa...

Globalna ugostiteljska grupa Accor i LVMH, francuski konglomerat specijalizovan za luksuznu robu formirali su strateško partnerstvo kako bi oživeli legendarni Orient Express, brend poznat više od jednog veka kao oličenje luksuznih putovanja.

Ova saradnja je postavljena da transformiše Orient Express u moderan simbol raskoši i ekskluzivnosti, spajajući istorijsku veličinu sa savremenim luksuzom. Ovo strateško ulaganje LVMH konglomerata u brend Orient Express, uz neuporedivu ugostiteljsku stručnost ugostiteljske grupe Accor, označava značajnu prekretnicu. Partnerstvo obuhvata upravljanje budućim hotelima i vozovima, kao i vlasništvo nad dva jedrenjaka, pri čemu je prvi brod već u izgradnji u Francuskoj. U toku je i potraga za trećim partnerom koji bi se pridružio ovom ambicioznom poduhvatu.

Veliko iskustvo u kreiranju visokokvalitetnih proizvoda i usluga LVMH, posebno u sektoru putovanja, savršeno dopunjuje ogromnu kolekciju luksuznih brendova kompanije Accor.

Učešće LVMH, posebno preko njegove podružnice Belmond, poznate po upravljanju Venice Simplon-Orient-Express i pet drugih luksuznih vozova širom sveta, pokazuje njegovu snagu u pružanju izvanrednih doživljaja putovanja. Ova operativna izuzetnost i inovativni pristup su postavljeni da poboljšaju oživljavanje Orient Expressa.

Accor, sa svojim bogatim i vekovnim nasleđem u ugostiteljskoj industriji, donosi na sto istaknuti portfolio luksuznih brendova, uključujući Raffles, Fairmont i Potel & Chabot. Ovi brendovi, poznati zbog svog istorijskog značaja i izuzetne usluge, neprimetno su usklađeni sa vizijom projekta Orient Express.     

Projekat Orient Express ima za cilj da oživi veličanstvenost i ekskluzivnost koju je brend simbolizovao decenijama. Saradnja između Accor i LVMH obećava da će isporučiti nivo luksuza bez premca, spajajući tradicionalnu eleganciju sa modernom sofisticiranošću. Od raskošnih putovanja vozom do izuzetnog boravka u hotelima, novi Orient Express će ponuditi jedinstven spoj istorije i inovacija, postavljajući novi standard u luksuznim putovanjima. 

Kako prvi brod nastavlja da se oblikuje u Francuskoj, iščekivanje nove ere Orient Expressa raste. Ovo partnerstvo ne samo da označava oživljavanje legendarnog brenda, već i postavlja scenu za novo poglavlje u luksuznim putovanjima. Sa ovim gigantima u svetu luksuza budućnost Orient Expressa obećava da će biti putovanje elegancije i prefinjenosti bez premca.

Luxury Experience