Kim Kardašijan ulazi u krug milijardera

Postaje neverovatno zahtevno ići u korak sa Kardašijanovima – pripadnice klana Kardašijan-Džener kao da se trkaju koja će zaraditi više novca...

Čitava priča započela je sa najmlađom od njih, Kajli Džener, koja je već dva puta ponela titulu najmlađe milijarderke sveta prema magazinu Forbs. Potom, Kanje Vest je zvanično proglašen za milijardera, uz brojne loše komentare javnosti. A kada smo već kod loših komentara, Kajli Džener je bila u zavadi sa magazinom Forbs zbog optužbi da je lažirala dokumenta kako bi povećala svoju vrednost. Ipak, stvari nisu toliko dramatične u svetu Kim Kardašijan Vest, koja je zvanično postala najnoviji milijarder u svojoj porodici.

Poslovna žena, koja stoji iza cenjenih brendova kao što su KKW Beauty, KKW Fragrance i Skims, prodala je deo svog beauty brenda Coty konglomeratu po ceni od 200 miliona dolara, što je vrednost njenog bizisa starog tri godine, dovelo do milijarde dolara. Po svemu sudeći, ona će i dalje imati kreativnu kontrolu u svojoj kompaniji, uživajući u resursima Coty brenda.

Na kraju, možemo još reći da niko nije bio srećniji zbog Kiminog uspeha više od njenog muža, Kanje Vesta, koji je putem Twittera izrazio svoj ponos i sreću:

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Business