Kako izgleda život super bogatog princa od Bruneja

Postoje mnoge stvari koje ne znamo o azijskoj zemlji Brunej, malenoj naciji smeštenoj na ostrvu Borneo…

Ipak, sa druge strane, znamo da je sultan od Bruneja neverovatno bogat čovek, koji obožava zlato, sve ono što je najskuplje i najekskluzivnije, kao i da poseduje jednu od najneverovatnijih kolekcija skupocenih automobila. Njegov sin, princ od Bruneja, takođe bez mnogo stida i skromosti predstavlja svoje bogatstvo.

Sa svojih dvadeset i šest godina, njegovo kraljevsko visočanstvo, princ Abdul Mateen uživa da deli fotografije svog neverovatnog života i avantura sa svojih 2.3 miliona pratilaca na Instagramu, gde je poznat jednostavno, kao Mateen.

On je jedan od pet sinova i sedam ćerki koji su deca vladara Bruneja, sultana Hasanala Bolkiaha. Sa ocem, čije se bogatstvo procenjuje na 20 milijardi dolara, njegov životni stil od samog starta bio je poprilično raskošan. Mateen uživa u igranju poloa, letenju privatnim avionima, a pozamašnu količinu svog vremena po svemu sudeći provodi na plažama i društvu divljih životinja. Ipak, nakon jednog datog intervjua, mladi princ je opisan kao prizeman čovek koji ne voli da se hvali bogatstvom svoje porodice, koji je više zainteresovan za jednostavan život, stvari koje voli, vreme provedeno sa porodicom i prijateljma i druge plementite težnje.

Sa druge strane, njegov život ne deluje ni malo obično, posebno ako malo dublje istražite njegov nalog na Instagramu. Prelistajte našu galeriju ako želite da znate o čemu se radi.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience