Kajli Džener prodala većinski udeo svoje kompanije

Ukoliko ste ljubitelj Kylie Cosmetics, imamo vesti koje vas se možda tiču…

Nakon što je sa velikim uspehom osvojila tržište lepote i čitavu makeup industriju, Kajli Džener je upravo prodala 51 % udela u svojoj kompaniji konglomeratu Coty Inc. Ovaj ugovor je zaključen sa cenom od 600 miliona dolara, a očekuje se da će značajno uticati na ciljnu grupu i liniju proizvoda iduće godine.

Kao deo senzacionalnog ugovora, brend će promeniti ime iz Kylie Cosmetics u Kylie Beauty. Iako Kajli neće imati vlasnička prava u svom istoimenom brendu, ona će i dalje biti lice brenda i globalni PR. Ljubitelji njene šminke će moći da se raduju proširenom asortimanu proizvoda pod okriljem Kylie Cosmetics i Kylie Skin brendova, kao i proširenog distribuciju sa više zvaničnih prodajnih mesta.

Komentarišući sva ova dešavanja, mlada Kajli je izjavila: “Uzbuđena sam zbog partnerstva sa kompanijom Coty, kako bi smo nastavili da se obraćamo još većem broju fanova iz čitavog sveta. Radujem se nastavku kreativnosti i genijalnosti koje su neophodne za stvaranje svake kolekcije, što moji fanovi i očekuju od mene. Ovo partnerstvo će meni i mom timu dati priliku da se dodatno fokusiramo na kreaciju i razvoj svakog proizvoda, dok gradimo brend i pretvaramo ga u svetsku beauty silu”.

Nadamo se da će ova mlada dama i dalje imati puno uspeha.