Donald Tramp planira ambiciozan projekat od 2.300 novih luksuznih kuća u svom odmaralištu u Majamiju

"Čovek nije stvoren za poraz. Čovek može biti uništen, ali ne i poražen“, rekao je Ernest Hemingvej.

Ova izreka nas odmah podseća na Donalda Trampa. Možda ga ne volite, ali ne možete poreći da čovek ima neverovatan duh. Podnosi udarce, cenjka se sa gubicima, a onda se još više trudi! U pokušaju da oživi svoj golf klub Doral, Tramp gradi hiljade novih luksuznih kuća na imanju u oblasti Majamija.

Doral je sjajna imovina i bio je jedan od Trampovih najznačajnijih generatora prihoda sve dok se nije dogodio Covid-19. Sudbina golf kluba Doral bila je slična većini njegovih poduhvata - nedostatak posla.

Ali nova godina predstavlja novi početak za Trampa, koji se sada prijavljuje za izgradnju 2.300 jedinica u svom odmaralištu, nazivajući to „možda najuzbudljivijim razvojem u zemlji“. Tramp je dao izjavu u kojo je pisalo: „Upravo sam potrošio milione dolara na golf teren Blue Monster u Trump National Doralu u srcu Majamija. Takođe, prijaviću se za 2.300 jedinica luksuznog stambenog, maloprodajnog i poslovnog prostora u Fazi 1 u Doralu. Ovo je možda najuzbudljiviji razvoj u zemlji do sada.“

Trump National Doral je bio u velikom finansijskom padu već do maja 2019. i ne može se u potpunosti za to kriviti pandemija. Neto prihod je opao za 69 procenata – sa 13,8 miliona dolara u 2015. na 4,3 miliona dolara dve godine kasnije. 

Luxury Experience