Danijel Krejg neće ostaviti ni centa svojoj deci

Danijel Krejg, najpoznatiji po svojoj interpretaciji čuvenog agenta 007, Džejmsa Bonda, dostigao je svetsku slavu u Casino Royale ostvarenju.

Nakon toga, ne postoji osoba na planeti koja nije želela da se nađe na njegovom mestu, barem na nekoliko trenutaka. I dok je to naravno nemoguća misija, sledeća najbolja stvar bi bila da se nađete u ulozi njegove supruge ili dece. Budući da je i to nemoguće, moramo sa vama podeliti neke informacije zbog kojih nećete biti razočarani. Ukoliko ste mislili da je život deteta slavnog glumca glamurozan i lagan, znajte da ste daleko od istine. I dok Krejg uživa u najboljem trenutku svog profesionalnog života postavši zvezda sa platom od 100 miliona dolara, on zapravo to ne planira da podeli sa svojom porodicom.

Njegovo bogatstvo procenjeno je na oko 160 miliona dolara, dok su mu najnoviji film u kom je igrao čuvenog tajnog agenta, No Time to Die, i dva nastavka Knives Out, doneli dodatnih 100 miliona dolara. Naravno, on želi da zadrži svaki svoj cent za sebe, već veruje da se “nasledstvo suprotno dobrom ukusu”. On želi da donira svoj nova ci bogatstvo kako bi pomogao drugima, što je daleko bolja alternativa od ostavljanja ogromnog bogatstva u amanet sopstvenoj deci. Krejg ima dve ćerke iz dva braka.

Kako sam Krejg kaže: “Ne želim da ostavljam neverovatne sume sledećim generacijama. Smatram da je nasledstvo degutantno. Moja filozofija je da se moram otarasiti svega što imam pre nego što odem sa ovog sveta”. Mnoge slavne ličnosti slede njegov primer i mudro troše svoj novac, pomažući onima kojima je pomoć potrebna, dozvoljavajući svojoj privilegovanoj deci da se snađu samostalno