Bolnica u Dubaiju postavlja standard luksuza za porodilje

Za 6.000 dolara po noći, ova bolnica u Dubaiju nudi jedan od najluksuznijih apartmana za porodilje na svetu...

Nazvan 'The Apartment', veći je od većine predsedničkih apartmana i nudi sve što bi nova majka mogla poželeti, od raskošnog dnevnog boravka do ogromnog walk-in ormara i potpuno opremljene kuhinje.

Bogata zajednica u Dubaiju po svemu sudeći želi raskoš u svim aspektima života, uključujući i porođaj. Apartman u odeljenju za porođaje bolnice HMS Mirdif, otvoren u decembru 2021. godine, ilustruje ovaj raskošan pristup. Ovaj prostrani apartman uključuje nekoliko prostorija pored sobe za novopečenu majku, pa tako sadrži luksuznu dnevnu sobu sa udobnim sofama, velikim centralnim stolom i trpezarijskim stolom za šest osoba. Po ceni od 6.000 dolara po noći, apartman je nešto sasvim drugačije u poređenju sa tipičnim bolničkim sobama i može se meriti sa luksuznim hotelskim smeštajem.

Prostire se na više od 200 kvadratnih metara, a raskošni detalji uključuju viseće svetiljke u dnevnom boravku, prostrano kupatilo sa zasebnom tuš kabinom, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i aparatom za kafu, kao i ogroman walk-in ormar, podsećajući na apartman u čuvenom Burj Khalifa hotelu.

Jedina klinička karakteristika je krevet za pacijentkinju. "The Apartment" služi kao sjajno okupljalište za porodicu koja dočekuje najnovijeg člana rođenog u luksuzu. Susedna soba ima kraljevski krevetić pored majčinog kreveta, dodatnu sobu sa krevetom queen size za oca, i sve pogodnosti i sadržaje hotelske sobe.

Postoji i mala soba sa radnim stolom koja može poslužiti i kao kancelarija, sa delom za sastanke. Enterijer je raskošan, ukrašen mermernim detaljima, ambijentalnim osvetljenjem i akcentima koji stvaraju prijatnu atmosferu.

Ako bi bolnice uvek bile ovako luksuzne, pacijenti nikada ne bi osećali nostalgiju za domom ili se žalili na produžen boravak. HMS Mirdif Hospital, jedna od najnovijih višespecijalizovanih bolnica u Dubaiju sa preko 160 kreveta, nudi zdravstvene usluge svetskog kvaliteta. U poređenju, privatni apartman za porođaj u raskošnoj Mount Sinai bolnici u imućnom delu Njujorka košta skromnih 900 dolara po noći.

Luxury Experience