Beyonce dokazala zašto je prava kraljica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kako saznajemo, nakon što je početak njenog koncerta u Vašingtonu kasnio dva sata zbog lošeg vremena, Beyonce je iz svog džepa platila 100.000 dolara kako bi se produžio javni prevoz...

Muzičke zvezde Tejlor Svift i Beyoncé trenutno uživaju u najuspešnijim turnejama svojih karijera. Nedavno se pojavila još jedna zajednička karakteristika između njih dve - darežljivost!! Pevačica "Crazy in Love" je opravdala svoj nadimak Queen Bey potrošivši 100.000 dolara kako bi produžila vreme rada javnog prevoza u Vašingtonu nakon što je njen "Renesansni koncert" kasnio zbog lošeg vremena. Beyoncé je trebalo da nastupi na FedExField-u, ali je bila primorana da odloži svoj nastup skoro dva sata nakon što je izdata naredba za evakuaciju na bezbedne lokacije zbog burnog vremena.

Njen tim je koordinisao sa Washington Metropolitan Area Transit Authority kako bi produžio usluge za dodatni sat kako bi fanovi mogli da se vrate kući nakon koncerta. Poslednji polazak sa najbliže stanice koncertnom mestu je odložen za 1:04 ujutru umesto za 11:34 uveče, jer je Metro već produžio usluge za 30 minuta pre nego što je tim Beyoncé pristao da plati za dodatni sat. Nekoliko fanova je pohvalilo ovu hitmejkerku zbog njene posvećenosti svojim obožavaocima.

"DC Metro i tim Beyoncé su zaista bili uz nas produživši vreme vožnje nakon koncerta Renaissnace," izjavio je jedan fan. "Večeras je jako padala kiša u Vašingtonu. Beyoncé je održala sjajan nastup uprkos kašnjenju," oduševljeno je rekla druga osoba. Iako potrošiti 100.000 dolara nije mala stvar, dobitnica Grammy nagrade će zaraditi najmanje 2 milijarde dolara na svojoj 57 koncertnoj svetskoj turneji Renaissnace. Turneju će završiti na stadionu GEHA Field at Arrowhead u Kansas Sitiju 1. oktobra.

Luxury Experience