Anđelina Džoli lansira novi modni poslovni poduhvat ”Atelier Jolie”

Glumica je najavila lansiranje ”Atelier Jolie”, novog modnog kolektiva koji želi da kreatore stavi u prvi plan.

Najavljujući novi poslovni poduhvat pod nazivom „Atelier Jolie“, Anđelina Džoli lansira neku vrstu modne kuće u kojoj potrošači igraju ulogu dizajnera, pozivajući ih da sarađuju sa krojačima, kreatorima i zanatlijama kako bi kreirali jedinstvene modne komade. „Zašto jednostavno kupiti dizajn druge osobe, kada možete sami da kreirate?“ pita se Anđelina Džoli u izjavi objavljenoj na njenoj ličnoj Instagram stranici, gde ima 14,3 miliona pratilaca. Povodom lansiranja novog brenda, takođe je lansirala novi nalog @atelierjolieofficial.

„Svi možemo ceniti i biti pod uticajem drugih dizajnera, ali najviši oblik samoizražavanja - i verujem da je najzabavniji - je da stvaramo za sebe", napisala je Džoli. Talentovana glumica svoj poduhvat opisuje kao više „kreativni kolektiv“.

„Koristićemo samo kvalitetne vintage materijale i zalihe“, napisala je Džoli ispod svoje objave na Instagramu, koja je otkrila rustični logo brenda koji je dizajnirao Piter Majls, umetnički direktor koji je sarađivao sa modnim brendovima kao što su Celine, Gabriela Hearst i Repossi.

Atelier Jolie je nešto što prirodno možemo povezati sa slavnom glumicom i više predstavlja projekat strasti nego način za zaradu novca. Džoli je veoma aktivna u radu sa izbeglicama preko UN i obećala je da će Atelier Jolie uključiti mogućnosti za „izbeglice i druge talentovane, nedovoljno cenjene grupe“. Pored toga, modni svet glumici nije stran jer je decenijama bila glavna tema crvenog tepiha i sarađivala je sa mnogim poznatim dizajnerima. Odnedavno je prihvatila održivi pristup modi, nosila je vintage komade i dala svojim haljinama drugi život tako što ih je pozajmila svojim ćerkama da ih nose na crvenom tepihu.

Dok se nekima ”Atelier Jolie” može činiti pomalo neuobičajenim, etos koji stoji iza projekta se u potpunosti uklapa u ono o čemu znamo i što smo očekivali od glumice.

Luxury Experience