Zlatna jahta Khalilah i pored ogromnog popusta ne nalazi kupce

Uprkos popustu od skoro 5 miliona dolara, Palmer Johnson jahta nije privukla nijednog bogatog kupca...

Šta još može da uradi jahta duga 160 stopa, izgrađena od karbonskog kompozita, da bi privukla dostojnog vlasnika? Jahta Khalilah, sa svojim upečatljivim zlatnim eksterijerom, prava je slavna ličnost među jahtama, remek-delo koje privlači pažnju. Isporučena 2015. godine sa enterijerom koji je dizajnirao Luxe Projects, ona je najveća privatna jahta potpuno izgrađena od karbonskog kompozita, što joj omogućava impresivnu maksimalnu brzinu od 30 čvorova.

Ovaj elegantni i sportski brod, deo SuperSport serije, privlači pažnju sa prednjim delom palube koji se završava obrnuto zakrivljenim pramcem. Prostrana zadnja paluba i stilizovani enterijer čine je omiljenom za čarter u Mediteranu. Khalilah se može pohvaliti veličanstvenim glavnim apartmanom i šarmantnim spoljnim prostorima, uključujući prelepi okrugli sto za al fresco večere i razne garniture za sedenje.

Njena prostrana sunčana paluba je najlepše mesto za sunčanje i opuštanje u đakuziju uz panoramski pogled. Brzi brod je prošao kroz održavanje 2020. godine i u savršenom je stanju. Ipak, pravi adut je popust od 5 miliona dolara, koji dolazi uz sve njene prednosti.

Khalilah je opremljena arsenalom odgovarajućih tendera i vodenih igračaka, uključujući zlatni tender dug 7 metara, jetpack, hoverboard, wakeboard, jet ski, kajake, paddleboarde i naduvavanja. Može da primi 11 gostiju u pet kabina, kojima uslužuje devet članova posade, uključujući kapetana. Jahta Khalilah je na listi za skoro 25 miliona dolara i može se iznajmiti po nedeljnoj ceni od 285.000 dolara.

Luxury Experience