Zavirite u najveći rečni kruzer sveta – Victoria Sabrina

Ukoliko ste planirali da se otisnete na rečno krstarenje iduće godine, verujemo da će vam ovaj članak poslužiti kao savršena inspiraicja…

Očaravajući ljubitelje luksuznih krstarenja širom sveta, američka kompanija, Victoria Cruises, skoro je predstavila svog novog giganta – Victoria Sabrina brod, koji se smatra najvećim rečnim kruzerom na svetu.

Mega luksuzni brod kombinuje u sebi zapadnjačke i kineske dizajenrske elemente, nudi 286 kabina u koje može stati više od 600 putnika, a sadrži i otvoreni vidikovac, ambijentalnu rasvetu, modernu drvenu skulpturu i moderne detalje, poput osvetljenog stepeništa, zabavnih elemenata i pogodnosti kao štu su predavanja, nastupi kineskih umetnika i muzičara, ali i obroci koje potpisuje nagrađivani šef, Volter Štaib.

Komentarišući ovaj luksuzni rečni kruzer, Leri Grinmen, menadžer za odnose sa javnošću i korisnički servis Victoria Cruise Lines, rekao je: “Ovo je prvi brod koji u celosti koristi viši rečni nivo Jang Ce reke. Celokupno iskustvo ide mnogo dublje od panoramskih pogleda, tradicija ove regije i ljudi”.

Victoria Sabrina brod će zaploviti trećom najdužom rekom sveta ovog proleća, a rezervacije se prihvataju već sada.