Zavirite u najskuplju jahtu sveta

Britanska konsijerž kompanija Quintessentially trenutno radi na veoma ambicioznom projektu, koji će posebno zainteresovati milijardere ovog sveta…

Njihova najnovija jahta, koja će nositi ime Quintessentially One, će biti dugačka 220 metara, a na njoj će se održavati zabave i u isto vreme će igrati ulogu hotela na vodi, naravno za one koji to mogu sebi da priušte. Konstruisanje ove jahte košta oko 300 miliona evra, tako da možete biti sigurni da će boravak na njoj biti papreno skup.  

Sa naizgled neograničenim dostupnim prostorom, ova jahta će nudity brojne usluge poput spa centra, biblioteke i šoping zone, tako da smo sigurni da gositma nikada neće biti dosadno. Gostinjski deo biće kreiran u stilu butik hotela sa 112 soba i privatnim rezidencijama koje su dostupne za stalno iznajmljivanje.

Stanovnici tih rezidencija će moći da uživaju u Club One beneficijama, poput posete privatnom restoranu, baru i besplatnim tretmanima lepote. Aron Simpson, su-osnivač Quintessentially kompanije rekao je: “Ovo će biti najveći privatni klub za članove koji pluta!”.

Zahvaljujući njihovom kriterijumu koji prihvata samo članove kluba, ova kompanija očekuje da iskustvo boravka na ovoj jahti bude unikatno i ekskluzivno za sve njihove goste. Debitantsko putovanje ove jahte se očekuje za dve godine.

D.Ć.