Zavirite u luksuznu superjahtu koja je zvezda serije “The Crown”

Dok se Netflix oprašta od svoje hvaljene serije “The Crown” gledaoci ostaju impresionirani elegancijom poslednje sezone.

Jedna od istaknutih zvezda ove sezone je superjahta TITANIA. Burgess, vodeća brokerska i čarter kompanija za luksuzne jahte, nudi nam da upoznamo bliže zadivljujuću jahtu koja je odigrala ključnu ulogu u oživljavanju priče o princezi Dajani na ekranu.

TITANIA superjahta zauzela je centralno mesto u seriji, posebno u scenama sa princezom Dajanom u pozadini suncem obasjanog Sen Tropea. Izgrađena 2006. godine i redizajnirana 2018. od strane renomirane kompanije Lurssen-Werft, TITANIA odiše luksuzom i sofisticiranošću. Doprinos jahte seriji prevazilazi puku pozadinu, budući da ona postaje lik za sebe, dodajući dašak raskoši naraciji.

Dizajnirana za luksuzni životni stil TITANIA prikazuje pedantno umeće jednog od najboljih svetskih brodogradilišta. Jahta se može pohvaliti ogromnim prostorima za zabavu, vrhunskim smeštajem i najsavremenijim sadržajima, što je čini oličenjem luksuznog života na vodi.

Enterijer TITANIA jahte je simfonija svetlosti i prostranosti. Svaki ugao je pomno dizajniran da dočeka sunce, stvarajući intimne prostore za opuštanje i prostrane prostore za zabavu. Sedam kabina, uključujući dva glavna apartmana koji oduzimaju dah i VIP kabinu, krase prelepo uređena mermerna kupatila i najnoviji sistemi za zabavu. Lift na jahti centralni fokus impresivnog foajea, obezbeđuje besprekoran pristup celoj jahti.

Za one koji su inspirisani kraljevskim ambijentom poslednje sezone „The Crown“, TITANIA je dostupna za čarter. Bilo da sanjate o zimskim bekstvima na Karibima i Bahamima ili letnjim boravcima na Mediteranu, TITANIA nudi neuporedivo iskustvo za do 12 gostiju.

Cene zimskog čartera kreću se od 615.000 do 715.000 dolara nedeljno, dok se cene letnjeg čartera kreću između 595.000 i 695.000 dolara nedeljno.

TITANIA nije prva Burgess jahta koja je krasila ekrane. Brokerska kuća ima impresivan portfolio, sa svojim jahtama predstavljenim u zapaženim produkcijama kao što su “Murder on the Orient Express,” “Succession,” “Justice League,” pa čak i u filmovima o Džejmsu Bondu.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience