Zaplovite jahtom koju je lansirala Sofija Loren

MSC Cruises ima globalni značaj – osnovana u Italiji 1960.godine, ovo je najveća kompanija koja se bavi krstarenjima, a koja je u privatnom vlasništvu.

Oni su registrovani u Švajcarskoj, dok imaju svoje predstavništvo u Majamiju takođe. Poznati su po elegantnim putovanjima Mediteranom, a kao svoju misiju navode želju da “kreiraju unikatne i nezaboravne emocije za goste, uz pomoć otkrivanja kultura, lepote i ukusa čitavog sveta”, vođeni “posvećenošću odličnosti u industriji ugostiteljstva, profesionalizmom i pažnjom posvećenom svakom detalju”.

Poslednji poduhvat ove kompanije je MSC Seaside, odnosno “brod koji prati sunce”, a koji je lansirala legenda, Sofija Loren, koja je inače “kuma” svih MSC kruzera. Kao deo flote novih hi-tech brodova koje MSC uvodi u svoju službu do 2026.godine, MSC Seaside je kruzer nove klase, kreiran u čast nasleđa ovog brenda, uz upotrebu najnovije tehnologije. Glavna luka ovog broda je Majami.

MSC Seaside je novi prototip broda koji je dizajniran specijalno za ljubitelje sunca, a cilj njegovog celokupnog dizajna je da približi svoje goste moru, umesto da ih drži ušuškane u kabinama. Samim tim, ovaj brod ima vrhunske otvorene javne prostore i inovativne načine uz pomoć kojih se gosti mogu približiti okeanu tokom putovanja. MSC Seaside je takođe savršen za isprobavanje ekskluzivnog MSC Yacht kluba, odnosno broda unutar broda, koji je dizajniran kao privatna rezerva, a namenjen svima onima koji žele dodatno da plate za ovu privilegiju, dok istovremeno mogu uživati u svim ponudama glavnog broda.

Pogodnosti MSC Yacht kluba uključuju raskošno dekorisane apartmane sa balkonima, konstantnu uslugu batlera i posvećenog konsijerža koji se može izboriti sa svim izazovom koji mu se postavi. Svi obroci za ove goste serviraju se u elegantnom, privatom restoranu, Top Sail baru ili loži, kao i svim prostorima MSC Yacht kluba. Takođe, gosti mogu uživati i u privatnom bazenu i palubi za sunčanje.

Elegantni izgled novog MSC kruzera inspirisan je penthausom u Majami Biču i sadrži nekoliko inovativnih i unikatnih dizajnerskih elemenata, uključujući dva mosta sa staklenim podom, neverovatni pogled na pučinu i staklene liftove.

Razvijen tako da svakom gostu pruži mogućnost uživanja u savršenom smeštaju, ovaj brod nudi fleksibilne i modularne kabine za grupe do deset gostiju, kao i ekskluzivne apartmane sa neverovatnim pogledom na vodu, kabine sa balkonima i terasama, kao i luksuzne apartmane sa whirlpool kadama na otvorenom. Ovde takođe postoji kuglana pune veličine, XD bioskop, zip line i interaktivni akva park sa pet inovativnih atrakcija.

Internacionalno obedovanje vrhunskog kvaliteta je kreirano u skladu sa mediteranskim korenima ove kompanije. MSC Seaside gastronomiju prenosi na novi nivo, sa šest specijalnih restorana koji imaju jedisntvene koncepte iz čitavog sveta.

MSC Aurea Spa centar je nešto što vam možda neće pasti na pamet kada tek zakoračite na ovaj brod, ali će vam dobro doći kada poželite opuštanje. Luksuzni spa balinežanskog stila nudi vam tretmane za opuštanje, čiji je cilj revitalizacija tela i duše. U blizini spa centra nalazi se vrhunska teretana sa opremom koju koristi Ferrari Formula 1 tim.

Na ovom brodu možete uživati i u šopingu, a na raspolaganju su vam wellness butici, modni butici, prefinjeni nakit i časovnici, duty-free parfemi i slično.

Zabava je naravno još jedan ključni element bilo kog MSC krstarenja. Od bara i noćnih klubova, do neverovatnih zabava na otvorenom, gala večeri i dešavanja, na ovom brodu vam nikada neće biti dosadno. MSC Seaside plovi tokom čitave godine od Majamija do Kariba, nudeći sedam itinerera.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »