Vulcan 46 - impresivna jahta neprolazne lepote

Više slika

Više slika

Luksuzna jahta HATT MILL dužine 46 metara biće izložena na Monaco Yacht Show, gde će svi posetioci imati prilike da se dive njenoj neprevaziđenoj, klasičnoj lepoti…

Ova jahta će biti smeštena na Jetee Lucciana i biće izložena u saradnji sa SYS Yacht Sales. Dostupna za luksuzne čarter avanture, motorna jahta HATT MILL dugačka 46 metara je model Vulcan 46 s tri palube, iz njihove Vision Line, a konstruisana je od strane kompanije Vicem Yachts. Za njen impresivni brodski dizajn zaslužan je Frank Mulder, dok je elegantan i modern enterijer dizajnirao Art-Line Interiors. Originalno konstruisana 2013. godine, u potpunosti je renovirana 2021.

Ova jahta ima šest luksuznih kabina koje mogu primiti do dvanaest gostiju, uz dodatni smeštaj za devet članova posade. Na glavnoj palubi nalazi se prostrana master kabina, dok se na plaubi ispod može videti VIP kabina, 2 kabine s bračnim krevetima i 2 kabine s odvojenim krevetima, sve sa sopstvenim kupatilima.

Tri nivoa paluba su besprekorno organizovana i pažljivo uređena kako bi stvorila društvene i intimne prostore za obedovanje i opuštanje. Upadljiva nautička šema boja nameštaja je naglašena svetlim akcentima. Ističu se i đakuzi na palubi, mogućnost al fresco obedovanja i bogat izbor vodenih igračaka, uključujući skutere na vodi, morske sanke i mnoge rekvizite na naduvavanje.

Glavni salon je elegantan prostor gde je stil definisan detaljem ovalnog plafona - oblik koji se reflektuje u dizajnu enterijernog nameštaja, uključujući ležaljke, sofe i predivno trpezarijsko područje. Sky salon na gornjoj palubi je opušteniji prostor opremljen velikom U-oblikovanom sofom i modernim stolicama.

Snaga jahte dolazi od dva dizel motora MTU sa 16 cilindara koji omogućavaju maksimalnu brzinu od 25 čvorova i krstareću brzinu od 20 čvorova. Jahta je takođe opremljena visokotehnološkom audio-video opremom.

Hatt Mill sada prima upite za čarter avanture na Karibima od decembra do aprila 2024. godine, i na Mediteranu tokom letnje sezone 2024. godine. Dostupna je za čarter po ceni od 180.000 do 220.000 USD nedeljno, plus svi troškovi u Karibima; i od 180.000 do 220.000 evra nedeljno, plus PDV i svi troškovi u Francuskoj, Italiji i Hrvatskoj tokom leta 2024. godine.

Luxury Experience