Veličanstvena jahta sa ultra luksuznom vlasničkom palubom

U svojoj sopstvenoj ligi, Sunrays jahta ima dvadeset dve sobe, odvojenu vlasničku palubu i disko kuglu za noćne provode, a do sada je obilazila čitav svet sa brojnim posadama...

Neke jahte su kreirane kako bi kršile pravila i postavljale sopstvena, a Sunrays sa dužinom od 279 stopa definitivno je jedna od njih. U njoj ima dovoljno mesta za 22 gosta, dok je standard 12, za šta j zaslužan njen prilagođeni standard baziran na Oceanco I700 platformi.

Još jedna dizajnerska pogodnost koja ovde dospeva u centar pažnje su tri apartmana na palubi vlasnika, obuhvatajući glavni apartman sa privatnom terasom, obližnji VIP apartman sa balkonom sa kog se pruža pogled na more, uz vlasničku kancelariju koja se sa lakoćom transformiše u treću kabinu.

„Fleksibilan raspored vlasničke palube govori nam da čitava jedna porodica može putovati sa gostima, dok i dalje poseduje svoj privatni porodični prostor. Sa terasom koja je savršeno privatna, a poseduje đakuzi i odeljak za roštiljanje, ona je savršeno utočište za porodicu“, izjavio je Aleks Bašer, prodajni agent ove jahte.

Oceanco jahta je zamišljena za fantastične zabave, dok je paluba na mostu u najvećoj meri namenjena spa odeljku, sa namenskim dnevnim boravkom i velikom krmenom palubom, gde se nalazi jedan od tri đakuzija. Sauna, parna soba, hamam, bioskop i sobe za tretmane predstavljeni su kao pravi šlag na torti, uz noćni klub Ibiza, koji poseduje sopstveno ozvučenje i mašinu za dim.

Sunrays jahta je konstruisana 2010.godine, kao čarter opcija i bila je jedna od najvećih isporuka za kompaniju Oceanco u to vreme. Ona je ujedno bila jedna od prvih jahti sa modularnim balkonima, spektakularnim zelenim enterijerima i brojnim drugim nesvakidašnjim detaljima.

U upotrebi je bila privh sedam godina nakon svoje konstrukcije, pre nego što su je vlasnici stavili na čarter tržište, nakon njenog značajnog preobražaja. Nove karaktiristike uključuju poluzatvorenu klimatizovanu teretanu, centralni lift sa pristupom svim palubama, uz kolekciju tendera i igračaka.

Sa cenom iznajmljivanja od 1.1 milion dolara nedeljno, Sunrays jahta je kristarila Indijskim okeanom, Karibima i Mediteranom. Ona je posetila Tajland, Maldive i mnoge druge destinacije. Sada, ona se može kupiti po ceni od 145 miliona dolara, a sve njene lepote možete otkriti u galeriji.